Şimdi Ara

Telefon almak istiyorum... Sony Ericsson xperia x10 mu? Nokia N900 mu? samsung omiaII mi? HTC HD2 mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından telefon almak istiyorum... Ee tabi 2 senede bir hakkım war ve bu yüzden beni üzmeyecek sorun çıkarmıcak bir tel. almak istiyorum.. Telefonu kurcalamayı, program yüklemeyi ve office, wi-fi herşeyini kullanmalıyım.. sizce her hangisini almalıyım...

HTC HD2.... 580$
    Nokia N900... 450$
    Sony Ericsson Xperia X10... 500$
    samsung omnia II...?

benim için en ilgi çekeni Sony Ericsson ama karar veremedim...

• Tercihin x10 üzerine olsun
  • N900 derim. Maemo 5 ile harika bir cihaz. Yakında MeeGo'nun çıkmasıyla sürüm güncellemesi de gelecek. 1.2 GHz'e çıkartıldı.
  • n900 ya da x10
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 11 Ağustos 2010; 0:33:52 >
  • madem o kadar kurcalama özellik peşindesin, N900 senn için biçilmiş kaftan
  • Samsung Galaxy S Al Daha İyi .Fiyati 650 $ Civarinda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

N900 derim. Maemo 5 ile harika bir cihaz. Yakında MeeGo'nun çıkmasıyla sürüm güncellemesi de gelecek. 1.2 GHz'e çıkartıldı.

MeGoo güncellemesi gelecek mi N900'e? Eğer gelmeyecekse N900 tavsiye etmenin bir manası yok bana göre. HD2 alın daha iyi :)
    İmkan varsa Galaxy S alın. Yoksa X10'da güzel bir seçim olabilir...
  • Maemo 5 in veya andoroid hatta Windows mobile işlemcilerin farkları nelerdir ki? yani N900 da olan da diğerlerinde olmayan ne gibi bir özelliği var? Sadece hızı mı? Nokia N900 biraz daha kaba gibi bu arada...
  • n900
  • galaxy s veya wave
  • x10 un sorunu filan varmıdır acaba ya kullanan varmı arkadslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.