Şimdi Ara

Telefon aradığında ses çıkıyor onun haricinde ses yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıkta belirtiğim gibi telefona arama geldiğinde telefon çalıyor eyvallah bir problem yok . Ama müzik açıyım veya youtube dan bir video delan ses yok . Normal playerdan sesi ordaki arayüzden açıyım desim gri gözüküyor . Durumla daha önce karşılan varsa bilgilendirirlerse çözüm hakkında öok memnum olurum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon kendisine bir aksesuar takılı zannediyor. Bu sorun genelde ya sıvı temasından ya da çok fazla tozdan kaynaklanıyor. Eğer sıvı teması olmadıysa cihazın 30 pin konnektör girişini temizlemeye çalışın, konnektör içine kaçmış tozları çıkartmaya çalışın. Eğer toz yoksa büyük ihtimalle o 30 pin, kulaklık jakının, mikrofon ve hoparlörün birleşik olduğu tek bir parça var. Onu değiştirirseniz düzelir diye tahmin ediyorum hocam çünkü daha önce düzeldiğini okumuştum.

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz sorun yok yazılımsal bir problem var gibi geliyor bana , çünkü ses tuşularına bastığımda gri logo çıkıyor kulaklığı takıyım çalışıyor bir problem yok . Telefon çalsın mesaj gelsin ses çıkıyor . Tek sorun müzi veya video açtığınızda ses yok açamıyorsunuz sesi olay o

• Hocam işte dock bölümünden bağladığınızda sesi arttırıp kısamıyorsunuz veya kulaklığı bağlıyorsunuz ve o zaman cihaz izin veriyor ses kısmaya arttırmaya, hatta cihaz arandığınızda çalıyor ama müzik çalarken falan ses çalmıyor ve ses kısılıp, arttırılmıyor. Doğru mu anladım? Eğer bu şekilde ise telefon, benim bir önceki mesajda dediğim önerileri dikkate alabilirsiniz hocam. Bu arada ss atarsanız çok daha yardımcı olur bize.

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    Bu sorun var işte hocam dediklerinizide yaptım sesi kapatıp açma gri , telefon çalarken ses var bildirimde ses var kulaklık takarsam sesi duyarım . Ama müziği telefona birşey bağlamadan dinlemek istersem ses yok .
     Telefon aradığında ses çıkıyor onun haricinde ses yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorJames -- 25 Nisan 2015; 15:20:28 >
  • Hocam o zaman, o dock girişinin bulunduğu parçanın değiştirildiğinde düzeldiğini belirtenler var. O parçayı değiştirmeyi deneyin. Çözüme ulaşırsınız inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.