Bildirim
telefon buldum:S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tuvalete at sifonu çek -
Kuşumun adı pompişquote:
Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol
Tuvalete at sifonu çek -
NSS programıyla kırabilirsin kilidi (desteklenen modeller arasındaysa9 -
titreşim özelliği ile hoş vakitler geçirquote:
Tuvalete at sifonu çek -
bu devirde yoldan bilinmedik pek bir şey almamanızı tavsiye ederim,bir bomba tetikleyicisi yada başka bi serserinin cebi olur başınız belaya girebilir,bence polise verin.quote:
Tuvalete at sifonu çek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 12 Kasım 2010; 1:18:46 > -
karakola götürebilirsin ya daquote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Kuşumun adı pompiş
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: sonneillon
titreşim özelliği ile hoş vakitler geçir
Alıntıları Göster
-
içinde sim kartı varmıydı ?quote:
Orijinalden alıntı: pcp1rates
karakola götürebilirsin ya da
Alıntıları Göster -
Marka modeli nedir ben geçengün otobanda telefon düşürdüm kafam güzeldi wc işini görüyodum cebimden düşmüş eve geldiğimde telefonum yokdu çabuk gönder bana onu yoksa sen bittinquote:
Orijinalden alıntı: Salvador_Limones
Alıntıları Göster
Marmaraereğlisindeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 12 Kasım 2010; 1:22:03 >
-
Benim Oquote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
Marka modeli nedir ben geçengün otobanda telefon düşürdüm kafam güzeldi wc işini görüyodum cebimden düşmüş eve geldiğimde telefonum yokdu çabuk gönder bana onu yoksa sen bittin
Marmaraereğlisindeyim
Alıntıları Göster
-
quote:
Marka modeli nedir ben geçengün otobanda telefon düşürdüm kafam güzeldi wc işini görüyodum cebimden düşmüş eve geldiğimde telefonum yokdu çabuk gönder bana onu yoksa sen bittin
Marmaraereğlisindeyim
lan yapraaam hangi otoban olduğunu söyledık mı? gelmiş bide model istiyo başka -
quote:
Orijinalden alıntı: sonneillon
titreşim özelliği ile hoş vakitler geçir
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: sametyilmaz
quote:
Marmaraereğlisindeyim
lan yapraaam hangi otoban olduğunu söyledık mı? gelmiş bide model istiyo başka
Yapraaa görcen sen bekle tekirdağ polisine şikayet ediyorum seni ayrıca bu sayfayı çıkdı alıp yollayacam
-
yolla be abicim yoollla biz burda soruyoruz ne yapalım die söyle modelini numaranı bakalım cok istekliysen ok?quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRRquote:
quote:
Marmaraereğlisindeyim
lan yapraaam hangi otoban olduğunu söyledık mı? gelmiş bide model istiyo başka
Yapraaa görcen sen bekle tekirdağ polisine şikayet ediyorum seni ayrıca bu sayfayı çıkdı alıp yollayacam
Alıntıları Göster
-
quote:
yolla be abicim yoollla biz burda soruyoruz ne yapalım die söyle modelini numaranı bakalım cok istekliysen ok?
Bu sana yeter git ve şimdi o telefonu tekirdağ polisine ver telefon ne olursa olsun en kısa zamanda -
bulduğum yere yakında söyleyince süphelenmedım değil ama, özelden mesaj atmaman saçma olmuş biraz daha prof lütfen en mantıklısı polise wermek geliyor da işte başıma bi iş acılmasın, bu telefonla su olmuş fılan diyipquote:
Orijinalden alıntı: CaNeRRquote:
yolla be abicim yoollla biz burda soruyoruz ne yapalım die söyle modelini numaranı bakalım cok istekliysen ok?
Bu sana yeter git ve şimdi o telefonu tekirdağ polisine ver telefon ne olursa olsun en kısa zamanda
Alıntıları Göster
-
quote:
bulduğum yere yakında söyleyince süphelenmedım değil ama, özelden mesaj atmaman saçma olmuş biraz daha prof lütfen en mantıklısı polise wermek geliyor da işte başıma bi iş acılmasın, bu telefonla su olmuş fılan diyip
Karakolun oralara bırak kimse görmeden uzaklaş onlar görür alır
aYrıca neden mesaj atim ki
Tekirdağ görünce uyarayım dedim bildiğim yerler 10 senedir orda yazlığım var marmaraereğlisinde
-
çalıntıdır büyük ihtimal -
quote:
quote:
bulduğum yere yakında söyleyince süphelenmedım değil ama, özelden mesaj atmaman saçma olmuş biraz daha prof lütfen en mantıklısı polise wermek geliyor da işte başıma bi iş acılmasın, bu telefonla su olmuş fılan diyip
Karakolun oralara bırak kimse görmeden uzaklaş onlar görür alır
aYrıca neden mesaj atim ki
Tekirdağ görünce uyarayım dedim bildiğim yerler 10 senedir orda yazlığım var marmaraereğlisinde
ama iyi salladın bende işemeye durmustum, marmara ereğlisinde otların arasında:) ne bilim özelden mesaj atardın marka bu model bu benim die bende yollardım:)
Benzer içerikler
- et kesiği nedir
- mavi dikiş ipi kalırsa ne olur
- eminönü balık ekmek hangi balık
- ev cam filmi kullananlar
- askerde yazıcı olmak
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X