Bildirim
Telefon çalıyo fakat çağrı gelmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Telefon yanında olduğunda aradıklarında ulaşılıyor mu? Telefonun ayarlarindan "Rahatsız etmeyin" açık olabilir? Sim kart kesilme işleminden kaynaklanabilir. -
Ulaşamama değil hocam. Çalıyo ama telefonuma bildirim gelmiyo hiç gelmiyo çağrılarda filan da gözükmüyor. Sim karttan olma ihtimali az bana göre çünkü kaç zamandır aynı kartı kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Sonsuzartıbir
Telefon yanında olduğunda aradıklarında ulaşılıyor mu? Telefonun ayarlarindan "Rahatsız etmeyin" açık olabilir? Sim kart kesilme işleminden kaynaklanabilir. -
Telefonunuzu arasıra yeniden başlatmayı, ya da kapatıp açmayı deneyin. Eskiden bende de oluyordu bu durum. Uzun süre telefonu yeniden başlatmayınca işletim sistemi bir şekilde kafayı yiyordu. Sonra şebekenin baz işlemcisi ile iletişimi kesiyordu. Biri aradığında onda çalıyordu telefon ama benim uygulama işlemcisi ile baz işlemci aralarında konuşmadığı için telefon bana herhangi bir bildirim göndermiyordu. O yüzden günde bir telefonunuzu kapatıp açmayı deneyin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 0542 dolandırıcılığı
- vodafone freezone" sms ile geçiş
- vodafone çalışma şartları
- vodafone mu türk telekom mu
- vodafone şebeke güçlendirme kodu
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- hat takılı ama şebeke yok
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X