Şimdi Ara

Telefon çalıyor cevaplanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6s plus ios 9.2.1 ile kullanıyorum bugün şöyle bi sorunla karşılaştım birisi beni aradı elim doluydu telefonu açamadım çaldı çaldı ekran ışığı kapandı fakat çalmaya devam ediyo tuş kilidi açtım telefon hala çalıyor ama cevaplama ekranı yok çalıyor ama telefonu açacak bölüm yok bu sorunu nasıl çözebiliriz ekran aydınlatma süresini uzatacaktım öyle bi ayar bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence restore ile yazilimi tekrar yüklemelisi söyledigin sorun yazilimsal olabilir ..veya sensörlerle ilgili bir problem .
    Restore yap ve cihazini gözlemle gene yaparsa sorun sensörde ozaman git yeni cihaz versinler..
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Nası restore yapcam hocam bu durum başına gelen varmı ips 9.2.1 kullanan biri kendini başka telden çaldırıp deneyebilirmi

• Bütün 9.2 yüklü 6slerde olan salakça bir sorun bu telefonu sende benim gibi yüzüstü bırakıyorsan bir iki çalma sonunda ekran kararıyo sonra arama bitene kadar göremiyorsun umarım bu sorun 9.3le biter gerçi beta yüklü bende sorun hala devam ediyor

• ben denedim bende herhangi bir sorun yok dostum hersey normal ...
    ilk öncelikle telefonuna uygun ipsw dosyasini indir daha sonra telefonunu Dfu moda alip Itunes ile restore etmelisin bunun icin youtube kanalinda görsel videolar var ordan bakarak cok kolay yapabilirsin...
    https://www.zoneactu.fr/2016/01/19/telecharger-et-installer-ios-9-2-1-13d15-liens-ipsw

bu linkten telefonuna uygun Ipsw dosyasini indir sonrasinda youtube bakarak kolayca hallet isini
  • Enola kullanıcısına yanıt
    Kronik bi sorun muki hocam ya

• godzilla34 kullanıcısına yanıt
    hocam 6s plus mı var sizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biri arayınca telefon kapanıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam ekran ışık süresini kendimiz ayarlayamıyormuyuz
  • Eşimde var ..
    Birisi aradığında ekran ışığı diye birşey yok dostum arama bitene kadar ekran açık kalıyor bence sizin telefonun sensör sorunu var ama genede Applle bile öncelikle restore yapın diyor düzelmezse randevu alıp getirin diyor

• 6s plus'ta benzer sorunu ve cevapla tuşunu hareket ettirememe sorununu ben de yaşıyordum. burdaki bir arkadaşın tavsiyesi ile soft reset attım cihaza 5-6 gündür bi problem yaşamadım.

soft reset de güç tuşuna ve home tuşuna apple (elma) logosunu görene kadar tahminen 10 sn. kadar basılı tutun. elma gelince bırakın.

bu şekilde bir gözlemleyin telefonu düzelmezse alternatif yollara başvurursunuz.
    arkadaşlar sorunu çözdüm ama tabiki kalıcı bi çözüm değil yani kalıcı çözümde sorunu kazıyıp atmak değilde üzerini boyamak gibi bişey ayarlar-genel-otomatik kilit sekmesinden süreeyi 30 saniye değilde 1 dakika yapın ekran ışığı arama sonlanana kadar kapanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 21 Mart 2016; 16:43:07 >
  • jugador07 J kullanıcısına yanıt
    hocam rehber uygulamalar falan siliniyormu bu şekilde
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    yok hocam hiçbir şey silinmiyor, restart edip baştan boot ediyor cihaz. ram temizleniyor cacheler silinip temizleniyor falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.