Abiler daha önce den desire z kullanıyordum. Satmam gerekmisti para ihtiyacımdan dolayi. .. Şimdi yse aylardir 1110 kullanıyorum. Simdi tam nakit 500 liram var. Pek zorlamamak kaydiyla biraz daha para bulabilirim.Kafamda pek belirgin bi telefon yok. Yardimci olur musunuz lutfen . Kafamda
SE xperia neo Iphone 3gs Galaxy ace
Var simdilik. Sizin tavsiye leriniz nedir. Bu paraya ne alınabilir
Kardeşim arastir biraz GM discovery bu modeli arastir vverdiğinparayi kesinlikle hakediyor imzaamda oözellikleri oku s3 den ferformansli verdiğin parayi haketmez uç telefonda
motorola atrix
Arkadaş haklı gmd almaya bak androia şart değilse L520de olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: ozel35
Kardeşim arastir biraz GM discovery bu modeli arastir vverdiğinparayi kesinlikle hakediyor imzaamda oözellikleri oku s3 den ferformansli verdiğin parayi haketmez uç telefonda
Renktas neonun tipini cok beğendim. Oyle acayip bir performans istedigim de yok. Neo nasil bulabilirim bilmiyorum ki. Ne alabilirim baska
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
Bu bahsettigin telefon hangisi kardes
quote:
Orijinalden alıntı: Kaplan.
quote:
General Mobile Discovery. Eğer marka takıntın yoksa çok iyi telefon sorun yaşayanlar var ama iyisine denk gelirsen 4 ayak üstüne düşmüş olursun
quote:
quote:
Gmd en iyisi kardeş tabi senin kararın ama paranı yazık etme
quote:
quote:
quote:
General Mobile Discovery. Eğer marka takıntın yoksa çok iyi telefon sorun yaşayanlar var ama iyisine denk gelirsen 4 ayak üstüne düşmüş olursun
Biraz buyuk geliyor bana. Simdi elimde s3 var mesela. Buyuklugunden hosnut degilim abi. Bu neonun fiyatlari da ucuzmus. Sifirini nerdeen bulabilirdim ya
Kaplan.K
kullanıcısına yanıt
Evet büyük telefona alışması zor ama alışınca da küçükler oyuncak gibi görüyorsun note 3filan çok büyük ama bunlar ideal
quote:
Orijinalden alıntı: -Company-
quote:
quote:
quote:
Arkadaş Nokia Lumia 520' den bahsetmiş.
GMD= General Mobile Discovery.
Iphone 3gs nasil alinir mi? Yada huwai p1 veya p6
Gorunuse onem veriyorsan Blackberry 9900 beyaz rengine bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: iPuma
Gorunuse onem veriyorsan Blackberry 9900 beyaz rengine bak derim
Dusunmedim degil ama bb de uyulama sikintisi yasarm be abi. Huwai p6 biraz ucuz olsa iyi telefon ama . Sanssizlik iste ne yaparsın abi. Bu neoyu nerden bulabilirim acaba?
android şart ise para koy GM Discovery al. Yoksa Lumia520yi de düşün
Neoyu temin edebilirsem onu alicam insallah. Nerden temin edilir arkadaslar? Yardiminiz olurds çok sevinirim
Kaplan.K
kullanıcısına yanıt
Kendim kullaniyorum bu telefondan.marketi az ve oz.viber line whatsapp vs cogu uygulama var,tabi olmayanlarda var fakat sana soyle soyleyip bi 500-600tl verip degcek telefonlardan birisi,hem dokunmatik hemde Q klavyeli telefon ,cogu ihtiyacini karsilayacaktir,yani sana burda eminim kullanmayan kisilerde yorum aticaktir sunu al bunu al diye ama sen her zaman bi kullanicinin yorumunu goz onunde bulundur derim
quote:
quote:
Neoyu temin edebilirsem onu alicam insallah. Nerden temin edilir arkadaslar? Yardiminiz olurds çok sevinirim
Teknosa' da 300TL olarak gördüm. Tabi tükenmemişse.
Bende baktim kardes tukenmis be. Acaba arayio konussak temin edilebilir mi
quote:
quote:
quote:
quote:
Teknosa' da 300TL olarak gördüm. Tabi tükenmemişse.
Bende baktim kardes tukenmis be. Acaba arayio konussak temin edilebilir mi
Şansını dene
Deniycem be abi bakalim :))
quote:
Orijinalden alıntı: iPuma
Kendim kullaniyorum bu telefondan.marketi az ve oz.viber line whatsapp vs cogu uygulama var,tabi olmayanlarda var fakat sana soyle soyleyip bi 500-600tl verip degcek telefonlardan birisi,hem dokunmatik hemde Q klavyeli telefon ,cogu ihtiyacini karsilayacaktir,yani sana burda eminim kullanmayan kisilerde yorum aticaktir sunu al bunu al diye ama sen her zaman bi kullanicinin yorumunu goz onunde bulundur derim
Eyvallah cok tesekkurler i ilgin icin.
Neo eski bir model tipine aldanma 512MB ram var ve çok fena kasar donar Xperia M 600-700tl civarı alırsın istediğin boyutlarda 4inç ekran ve güncel bir cihaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme