Şimdi Ara

TELEFON DEŞARJ SORUNU (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir telefon var elimde, şarjı bir gün gidiyor. bataryadandır dedim yeni batarya aldım yine aynı, bir gün gidiyor.
    bataryayı başka bir telefonda denedim belki sorun ondadır diye, diğer telefonda 4günde bitti.

yani kısaca telefon bataryanın şarjını yiyor. şimdi kullanımdan kaynaklı diyenler olabilir (web felan bitirir gibi...), telefonu bir gün boyunca kenara koydum öyle durdu akşama yine şarjı bitti

sorum şu (garanti yok), telefoncuya götürsem bunu halledebilir mi?
    hallederse ne kadara patlar, aramızda telefoncu olan yada telefondan anlayan varsa cevapları bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

arkadaşlar bir telefon var elimde, şarjı bir gün gidiyor. bataryadandır dedim yeni batarya aldım yine aynı, bir gün gidiyor.
    bataryayı başka bir telefonda denedim belki sorun ondadır diye, diğer telefonda 4günde bitti.

yani kısaca telefon bataryanın şarjını yiyor. şimdi kullanımdan kaynaklı diyenler olabilir (web felan bitirir gibi...), telefonu bir gün boyunca kenara koydum öyle durdu akşama yine şarjı bitti

hallederse ne kadara patlar, aramızda telefoncu olan yada telefondan anlayan varsa cevapları bekliyorum...

ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

arkadaşlar bir telefon var elimde, şarjı bir gün gidiyor. bataryadandır dedim yeni batarya aldım yine aynı, bir gün gidiyor.

ilginç

• arkadaşlar bilgisi olan yok mu
  • Bende de oluyor 2-3 hafta sonra normale geçiyor. nadiren oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Bende de oluyor 2-3 hafta sonra normale geçiyor. nadiren oluyor.

bu her gün oluyor hocam
  • bir tane telefoncu çıkmadı arkadaş. teknik serviste falan çalışan yok mu
  • yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.