Şimdi Ara

TELEFON DÜSTÜ EKRAN ÖLÜ PIKSEL ile doldu.(GARANTIDEN GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon bugun itibari ile parkeye düsürdüm ekrana baktim çatlak vb yoktu ama ekranin ortasi hafif yesil oldu geçmedi ve ölü piksel ile doldu suan ekran tepkime veriyor gayet iyi ama çok kötü görünüyor bunu kvk degisirmi çatlak vb hiçbirsey yok zaten bu olay olmadan öncede ölü piksel az ve ekranda çok tozlanma vardi garanti 1 ay kaldi.

sizce ekrani degistirirlermi

03.07.2013
    EDİT:
    18.07.2013

TELEFON GELDİ GENEL TEMİZLİK YAPILMIŞ GÜNCEL YAZILIM YÜKLENMİŞ EKRANI DEĞİŞTİRMEMİŞLER EKRANDAKİ TOZLARI ALMIŞLAR ÖLÜ PİKSEL ŞUANDA YOK AMA
    ARKA KAMERA VE HOPÖRLÖRÜN BULUNDUĞU KÜÇÜK KAPAK YERİNE TAM OTURMUYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç324 -- 18 Temmuz 2013; 13:24:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Düştü Ekran Ölü Piksel ile Doldu: Garanti Sonrası Çözümler

Telefonunuzu düşürdükten sonra ekranınızda ölü piksellerle karşılaştıysanız, yalnız değilsiniz. Ölü pikseller, ekranınızda normalde siyah olması gereken ancak bunun yerine farklı bir renkte görünen noktalardır. Bu sorun, telefonunuzun ekranına zarar veren fiziksel darbeler sonucu ortaya çıkabilir.

Garantiniz sona erdiyse, telefonu ölü piksellerle onarmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Telefonunu Yeniden Başlat: Bazen, ölü pikseller geçici bir aksaklık olabilir. Telefonunu yeniden başlatmak, sorunu çözmeye yardımcı olabilir.
    • Piksel Hatası Onarım Uygulamaları Kullan: Google Play Store veya Apple App Store'da, piksel hataları için tasarlanmış birçok uygulama bulunmaktadır. Bu uygulamalar, ekranınızdaki ölü pikselleri onarmaya çalışabilir.
    • Profesyonel Onarım Hizmeti Al: Ölü pikseller sorunu daha kalıcıysa, profesyonel bir onarım hizmetine başvurmalısın. Bir teknisyen, ekranını tamir edebilir veya değiştirebilir.

Ölü pikselleri önlemek için, telefonunuzu düşürmemeye ve sert yüzeylere koymamaya özen göstermelisin. Telefonun için bir kılıf kullanmak da koruma sağlayabilir.

Telefonunda ölü pikseller varsa, sorunu çözmek için hemen harekete geçmelisin. Bu adımları takip ederek, telefonunu tekrar tam işlevli bir şekilde kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı olay benimde başıma geldi hemde 2 kere ikisinde de ertesi gün ölü pikseller kayboldu umarım sende de böyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewhat

aynı olay benimde başıma geldi hemde 2 kere ikisinde de ertesi gün ölü pikseller kayboldu umarım sende de böyle olur

benimki hala duruyor ama zaten yarın vermeyi düşünüyorum cevap için saaolun
  • benim lcd ekran kırılmıştı. dıştaki dokunmatik panel değil. sendeki gibi dokunmatik çalışıyodu ama lcd ekran kırılmıştı. kvk 190 tl istedi. bende internetten parçayı sipariş verip kendim taktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwayter

benim lcd ekran kırılmıştı. dıştaki dokunmatik panel değil. sendeki gibi dokunmatik çalışıyodu ama lcd ekran kırılmıştı. kvk 190 tl istedi. bende internetten parçayı sipariş verip kendim taktım.

anladim benim herangi bir cizik kirilma catlama durumu yok ama olu piksel ile doldu ekran yesiller azaldi ekranda yarin verecegim degistireceklerini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşme kullanıcı hatası olduğu için garanti saymayabilirler. görevli adam garanti belgesine bakmamıştı bile :D
  • Bendede ölü piksel olmuştu 15 tane falan ama akşamına geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06sefa1910

Bendede ölü piksel olmuştu 15 tane falan ama akşamına geçti.

Sabah duzeldi 5 tane kaldi. Ama suanda yine 100 üstü var garantiye gittigi zaman duzelirse geri gelir. Bu be bicim is anlamadim

• allah yardımcın olsun garantiye gönder
  • geçmiş olsun ama garanti 1 ay var demişsin elinde patlatmaya çalışırlar onlar umarım böyle olmaz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: red'n red

geçmiş olsun ama garanti 1 ay var demişsin elinde patlatmaya çalışırlar onlar umarım böyle olmaz ama

nasil hocam anlayamadim oyalarlarmi pazartesi verecegim mng kargoyla ekran bazen duzeliyor onlara gidince buyuk ihtimal duzelecek ekran artik hayirlisi sonucu yazarim buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: .::KraL::.

quote:

Orijinalden alıntı: red'n red

geçmiş olsun ama garanti 1 ay var demişsin elinde patlatmaya çalışırlar onlar umarım böyle olmaz ama

nasil hocam anlayamadim oyalarlarmi pazartesi verecegim mng kargoyla ekran bazen duzeliyor onlara gidince buyuk ihtimal duzelecek ekran artik hayirlisi sonucu yazarim buraya

evet yani bana oyle geliyo son ay diye birkaç gün oyalarlar gibime geliyo inşallah düzelir de bir daha garantiye ihtiyaç kalmaz ama
  • Sayyn Mü?terimiz ; Telefonunuzun onarym i?lemleri devam etmekte olup detayly inceleme ve onarym için merkez servise gönderilmi?tir. Cihazynyzyn i?lemleri tamamlanyp teslim edilmeye hazyr hale geldi?inde, tarafynyza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapylacaktyr. Cihazynyzy, servisimize bayi aracyly?yyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapylacaktyr. Saygylarymyzla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.?.

dün 17.15 te kaydi yapilmis mng kargoyla verdim bugün böyle bir yazi geldi merkez servis nere bilen varmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç324 -- 4 Temmuz 2013; 18:34:04 >
  • Sayın Müşterimiz ; Telefonunuzun onarım işlemleri üst seviye onarım merkezinde devam etmektedir. Onarım işlemleri tamamlandığında tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

bugün böyle bir yazı ile karşılaştım onarırlarmı sizce
  • TELEFON GELDİ GENEL TEMİZLİK YApilMIŞ GÜNCEL YAZILIM YÜKLENMİŞ EKRANI DEĞİŞTİRMEMİŞLER EKRANDAKİ TOZLARI ALMIŞLAR ÖLÜ PİKSEL ŞUANDA YOK AMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç324 -- 18 Temmuz 2013; 13:25:47 >
  • quote:

TELEFON GELDİ GENEL TEMİZLİK YApilMIŞ GÜNCEL YAZILIM YÜKLENMİŞ EKRANI DEĞİŞTİRMEMİŞLER EKRANDAKİ TOZLARI ALMIŞLAR ÖLÜ PİKSEL ŞUANDA YOK AMA

O bölümü nedense yapmıyorlar

• Benim telefonun da usb girişi çalışmıyor,garantinin bitmesine yaklaşık 1 ay var.Versem m vermesem mi kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Benim telefonun da usb girişi çalışmıyor,garantinin bitmesine yaklaşık 1 ay var.Versem m vermesem mi kararsızım.

sarj etmiyormu telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

TELEFON GELDİ GENEL TEMİZLİK YApilMIŞ GÜNCEL YAZILIM YÜKLENMİŞ EKRANI DEĞİŞTİRMEMİŞLER EKRANDAKİ TOZLARI ALMIŞLAR ÖLÜ PİKSEL ŞUANDA YOK AMA

O bölümü nedense yapmıyorlar

ufak bir yeri kirilmis duzelttim simdi oturdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Benim telefonun da usb girişi çalışmıyor,garantinin bitmesine yaklaşık 1 ay var.Versem m vermesem mi kararsızım.

sarj etmiyormu telefonu

Şarj oluyor ama bilgisayara bağladığımda telefonu görmüyor,dolayısıyla usb'den dosya aktaramıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.