Şimdi Ara

Telefon ekranında artık VODAFONE TR yazıyor... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
16.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgi talebinize istinaden açıklamalarımız aşağıda bilgilerinize
    sunulmuştur.

31 Mart 2007 tarihi itibarıyla tüm hizmetlerimizi “Vodafone” markası ile
    sürdürmeye başladık. Sizin de, mevcut hattınız üzerinde herhangi bir
    değişiklik yapılmasına gerek olmaksızın, 200 milyonu aşkın kişiden oluşan
    Vodafone ailesinin bir üyesi olduğunuzu belirtmekten mutluluk duyuyoruz.

Yeni operatör logomuz, “Vodafone TR” ibaresi ile 30.03.2007 tarihinden
    itibaren devreye alınmıştır. Cihaz ekranlarında “Vodafone TR” logosunun
    görünebilmesi için cihazın kapatılıp açılması yeterli olacaktır. Cihazların
    yeterli karakter desteğine göre ekran görüntüsü “Vodafone” veya “Vodafone
    TR” olarak değişebilmektedir. Ancak eğer cihaz, logo görünümünü
    desteklemiyorsa ekran üzerinde “Vodafone TR" ya da "Vodafone" logosu
    görüntülenemez. Bu gibi durumlar için Vodafone logosu web sitemizden de cep
    telefonlarına indirilebilmektedir.

Web sayfamızdan Operatör Logosu’na ulaşabilmek için;
    vodafone
    Gelecek heyecan verici. Hazır mısın? | Vodafone Türkiye
    http://www.vodafone.com.tr/index.php
    linkini tıklayarak “Bireysel İşlemler”
    bölümüne girmeniz halinde, ‘’Hayatı Kolaylaştıran Servisler ‘’ başlığı
    altında Operatör Logosu ile ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Ayrıca Nokia
    markalı cihazlarda mesaj metnine “Nokia” yazarak 3840’a SMS gönderilmesi
    durumunda operatör logosu cep telefonuna gelecektir. Söz konusu SMS hizmeti
    ücretsizdir.

Vodafone Operatör logosunu destekleyen cihaz bilgisi ekte dikkatinize
    sunulmuştur. Uygulama kapsamında olabilecek herhangi bir değişiklik
    durumunda gerekli duyuruların yapılacağını, ayrıca değişikliklerin web
    sitemizden de takip edilebileceğini belirtmek isteriz.

Marka Model
    NOKIA 1101
    NOKIA 1600
    NOKIA 2100
    NOKIA 2600
    NOKIA 3100
    NOKIA 3200
    NOKIA 3120
    NOKIA 3300
    NOKIA 3310
    NOKIA 3330
    NOKIA 3510
    NOKIA 3510i
    NOKIA 3650
    NOKIA 3660
    NOKIA 5100
    NOKIA 5110
    NOKIA 5140
    NOKIA 5140i
    NOKIA 5210
    NOKIA 5510
    NOKIA 6100
    NOKIA 6101
    NOKIA 6110
    NOKIA 6111
    NOKIA 6150
    NOKIA 6210
    NOKIA 6220
    NOKIA 6230
    NOKIA 6250
    NOKIA 6310
    NOKIA 6310i
    NOKIA 6510
    NOKIA 6600
    NOKIA 6610
    NOKIA 6650
    NOKIA 6680
    NOKIA 6810
    NOKIA 6820
    NOKIA 7120
    NOKIA 7200
    NOKIA 7210
    NOKIA 7250
    NOKIA 7250i
    NOKIA 7600
    NOKIA 7650
    NOKIA 7700
    NOKIA 8810
    NOKIA 8850
    NOKIA 8855
    NOKIA 8890
    NOKIA 8910i
    NOKIA 9910i
    NOKIA n-gage
    SAMSUNG S100
    SONYERICSSON Z600
    SIEMENS SX1
    ALCATEL OT 311 v101 01 a
    ALCATEL OT 511 v10C 01 a
    ALCATEL OT 512
    ALCATEL OT 715

Vodafone internet sitesine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyor, size
    sağlıklı, mutlu ve iletişimin hiç eksik olmadığı bir yaşam diliyoruz.

Saygılarımızla,

Vodafone Müşteri Hizmetleri

Çıktı almadan önce çevreye olan sorumluluğumuzu bir kez daha düşünelim /
    Please consider the environment before printing this e-mail
    (Embedded image moved to file: pic28274.gif)

vodafone
    http://www.vodafone.com.tr

vodafone
    http://www.telsim.com.tr

• yani kısacası abi sizin telefonlarınızdaki telsim yazısı siz telefonun yeni versiyonunuzu yüklemezseniz değişmez, değişmeyeceği içinde gidin siteden logoyu telefonunuza indirin diyorlar, bu arada nokia kullanan arkadaşlar yok bunun telefonla alakası yok falan demesin çünkü nokia sony ericson ve siemenslerde böyle bi problem yok, olay samsung ve motorolalardadır çoğunlukla
  • Nası iş anlamadım Ev arkadaşımın Samsung E900 ünde Vodafone TR yazıyor fakat benim Samsung E370 de Tr Telsim Yazıyor bu ne iş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrceyzee

Nası iş anlamadım Ev arkadaşımın Samsung E900 ünde Vodafone TR yazıyor fakat benim Samsung E370 de Tr Telsim Yazıyor bu ne iş?

arkadaşım yazıları okumadın galiba
  • Bende yazıyor.

Telefon ekranında artık VODAFONE TR yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 9 Nisan 2007; 18:14:30 >
  • bende samsung e 730 var ve hala telsim yazıyor. varsın telsim yazsın ne yapalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilaslan

yani kısacası abi sizin telefonlarınızdaki telsim yazısı siz telefonun yeni versiyonunuzu yüklemezseniz değişmez, değişmeyeceği içinde gidin siteden logoyu telefonunuza indirin diyorlar,

Artık sitelerinde logo melodide yok
  • TELEFONUN EKRANINDA TELSİM GSM YAZMASI İYİDİR ÇÜNKÜ TELSİMİN NE OLDUGUNU İYİ BİLİYORUZ VODAFONE TR YAZINCA SANKİ FARKLI BİRŞEYMİŞ GİBİ HALBUKİ AYNI TAS AYNI HAMAM
  • Logo ve wallpaper halen sitede var, bak linki atıyorum

Web sayfamızdan Operatör Logosu’na ulaşabilmek için;
    vodafone
    http://www.vodafone.com.tr/index.php
    linkini tıklayarak “Bireysel İşlemler”
    bölümüne girmeniz halinde, ‘’Hayatı Kolaylaştıran Servisler ‘’ başlığı
    altında Operatör Logosu ile ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

• artık telsim tamamen bitcek desenize
  • Arkadaşlar bir mühendis olarak konunun teknolojik boyutunu açıklıyorum.
    Baz istasyonlarından iki bilgi yayımlanır, birisi operatör ID si (ki Telsim için bu 286-02 idi), diğeri ise operatör ün text olarak adı.
    Cep telefonlarının ekranında operatöre ait isim yazma olayı da iki şekilde gerçekleşir.
    1) Bazı telefonların içinde gömülü olarak dünyada tanımlı bütün operatörlerin ID leri ve isimleri bulunur. Telefon sadece şebekeden ID yi alır ve kendi içerisindeki sabit tablodan bu ID ye karşılık gelen Operatör adını ekrana yazdırır.
    2) Bazı telefonlar ise hem ID yi hemde operatör adını şebekeden alır ve bu sayede operatör adı değişse dahi en güncel ismi ekranına yazar.

Sonuç olarak telefonları 1. olarak anlattığım gibi olanların ekranlarında VODFONE TR yazması imkansızdır, ne zamanki yazılım güncellenir ve telefonun içerisindeki sabitr operatör listesi değişir, o zaman ekranda 28602 ID sine karşılık gelen VODAFONE TR yazısı görüntülenir. Telefonları 2. anlattığım teknolojiyi kullananlar ise operatör değiştişinde yazılım atmak zorunda kalmadan yeni ismi ekranlarında görebilirler.
    Bu işin mantığı bu kadar basit. Mesela bende Motorola V3 vardı, bu zımbırtı listeyi güncellemiyo onun için TELSIM yazıyodu. Ben kendim telefonun içindeki operatör listesini güncelledim ve artık VODAFONE yazıyo, ama bu tip telefonlarda işin güzel tarafı listeye ne yazarsanız ekranda o çıkıyo mesela ben
    VODAFONE by HAKAN yazdım değişik oldu:)

• Bana muhalif ve sırf iş olsun diye konuşan bir kaç arkadaş için yetkili ağızdan yapılan iyi bir açıklama olmuş.. Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

Arkadaşlar bir mühendis olarak konunun teknolojik boyutunu açıklıyorum.
    Baz istasyonlarından iki bilgi yayımlanır, birisi operatör ID si (ki Telsim için bu 286-02 idi), diğeri ise operatör ün text olarak adı.
    Cep telefonlarının ekranında operatöre ait isim yazma olayı da iki şekilde gerçekleşir.
    1) Bazı telefonların içinde gömülü olarak dünyada tanımlı bütün operatörlerin ID leri ve isimleri bulunur. Telefon sadece şebekeden ID yi alır ve kendi içerisindeki sabit tablodan bu ID ye karşılık gelen Operatör adını ekrana yazdırır.
    2) Bazı telefonlar ise hem ID yi hemde operatör adını şebekeden alır ve bu sayede operatör adı değişse dahi en güncel ismi ekranına yazar.

Sonuç olarak telefonları 1. olarak anlattığım gibi olanların ekranlarında VODFONE TR yazması imkansızdır, ne zamanki yazılım güncellenir ve telefonun içerisindeki sabitr operatör listesi değişir, o zaman ekranda 28602 ID sine karşılık gelen VODAFONE TR yazısı görüntülenir. Telefonları 2. anlattığım teknolojiyi kullananlar ise operatör değiştişinde yazılım atmak zorunda kalmadan yeni ismi ekranlarında görebilirler.
    Bu işin mantığı bu kadar basit. Mesela bende Motorola V3 vardı, bu zımbırtı listeyi güncellemiyo onun için TELSIM yazıyodu. Ben kendim telefonun içindeki operatör listesini güncelledim ve artık VODAFONE yazıyo, ama bu tip telefonlarda işin güzel tarafı listeye ne yazarsanız ekranda o çıkıyo mesela ben
    VODAFONE by HAKAN yazdım değişik oldu:)

• 1 aydır diyoruz zaten bende hala tr telsim yazıyor diye anlatamadık yok değişecek falan diyorlar değişmeyecek dedik anlatamadık
  • Arkadaşlar telefona bi telsim kart taktım pişman oldum telefon daha geç açılmaya başladı

TURKİYENIN % 100 TURKİYE SERMEYELİ GSM OPERATÖRÜ ARTIK TÜRKİYENİN %100 YABANCI SERMAYELİ GSM OPERATÖRÜ DE OLDU HAYIRLI OLSUN

ve birazda araştırmalarımı sunayım size

internete girmek için bize şu ayarı yapın bu ayarı yapın diyen bu vodafoncular bunu yapıyosa şebeke yolula telefonuda bozarlar ben eminim çünkü kartı bugün taktım 11/04/2007 de telefonun ekranında 15 saniye TELSIM GSM yazdı sonrada olan oldu
    VODAFONE TR ye geçti şimdi avea ve turkcell kart takıyorum ve telefon şebekeyi buluyor hücre yayını geliyor ama şebeke logosu 1 dakika sonra geliyo tahminimce telefona ne yaptılarsa telefon aveadan ve turkcell den de da tr vodafon yazısını istiyo AMA yeni 0 sim kart takıncada yeniden aynısını yapıyor yani 15 saniye TELSIM GSM yazıyor bence bu sim kartların ön belleğine yazılan bi yazı ve telefon ayarlarıda ilk açılışta şebeke adını sim karttan alması için değiştiriliyor.

au life:) hattımı taktığım zamanda avea ve turkcell de ekranda 3 saniye beliren life:) yazısı VODAFONE TR operatöründe hiç yazmıyor.

ben bu işi hiç sevmedim.Mevcut telsim alt yapısı bunu kaldırmadı çünkü ŞEBEK HATALARI yada ŞEBEKE MEŞGUL ibareleri DAHADA ARTTI..

birde KKTC TELSIM GSM demi artık vodafonun oldu çünkü vodafonun internet sitesinde kktc telsim vodafon olarak geçiyor ismi

o zaman vodafonun kktcde 2 tane gsm operatörü olmuş olacak

286 01 TR TURKCELL
    286 02 TELSIM VODAFONE
    280 01 CY VODA

http://www.kktctelsim.com

http://www.cytagsm.com.cy/

http://www.kktcell.com/

ve AVEA aboneleri kktc de TR TURKCELL üzerinden roaming yapıcaklar.

NEYSE BANA AŞAGIDAKİ KONUDA YARDIM EDEDİLİRMİSİNİZ?

telefonun ekranında telsim gsm yazmasını istiyorum lütfen birisi 6630da system explorer ile hangi dosyada değişiklik yapıcam yada hangi programı yüklicem bi yardımcı olun yada tr aycell operatör logosu daha güzel olur NASIL YAPABİLİRİZ??

şimididen sağolun..

birde benim motorola D-485 in ekranında TR 02 yazıyor nokia 5130 un ekranındada telsim gsm yazıyor.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeliz82tr -- 12 Nisan 2007; 11:47:49 >

• White Shadows kardeş o listeyi nasıl güncelledin bi açıklarmısın bendede v3 var da şu telsimden bi kurtulsam diyodum artık
  • samsung x650 var hala TR TELSİM yazmakta .

ama hat en az 7-8 yıldır kullanılıyor .
  • Kardeş burada var:) Burayıda ben yazmıştım ama yine takıldığın bi yer varsa sorabilirsin:)
    http://forum.donanimhaber.com/m_13368361/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: canerasik

White Shadows kardeş o listeyi nasıl güncelledin bi açıklarmısın bendede v3 var da şu telsimden bi kurtulsam diyodum artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

ben de yeni versiyon attım telefona (w710) şimdi vodafone yazıyor

nasıl yaaniii
  • upppp hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilaslan

yani kısacası abi sizin telefonlarınızdaki telsim yazısı siz telefonun yeni versiyonunuzu yüklemezseniz değişmez, değişmeyeceği içinde gidin siteden logoyu telefonunuza indirin diyorlar, bu arada nokia kullanan arkadaşlar yok bunun telefonla alakası yok falan demesin çünkü nokia sony ericson ve siemenslerde böyle bi problem yok, olay samsung ve motorolalardadır çoğunlukla

PANASONIC de de ibare yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.