Şimdi Ara

Telefon faturasının ödenmemesi durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ayki telefon faturam oldukça kabarık gelmiş. Bir yanlışlık olma ihtimalini de düşünüyorum elbet ama hattın kapanmaması için son ödeme tarihinden maksimum kaç gün sonra ödenebilir bu borç? Yahut hiç ödemezsem ne olur? Hat kapansa dahi bu parayı benden alırlar değil mi? Sanırım yandık yahu

• Up.
  • dostum bu konu şehire göre değişiklik gösteriyor bildiğim kadarıyla yani istanbulda geciktirdiğin anda kesiyorlar ama tekirdağ da 2. ayın sonunda ödemessen saati saatine kesiyorlar benim öğrencilik yıllarım elektrik sayacı yalama olmuştu mühürle kes mühürle kes son cümlen gözümden kaçmış evet hattın kapansa bile ödemek zorundasın o parayı + fazlada geciktirirsen geciktirme bedelide alıyorlar bildiğim kadarıyla kapansa açtırmaya kalksan yine para alıyorlar açma parası 10-15 tl arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voxi -- 24 Şubat 2012; 15:55:34 >
  • Evet dostum o parayi senden alirlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: voxi

dostum bu konu şehire göre değişiklik gösteriyor bildiğim kadarıyla yani istanbulda geciktirdiğin anda kesiyorlar ama tekirdağ da 2. ayın sonunda ödemessen saati saatine kesiyorlar benim öğrencilik yıllarım elektrik sayacı yalama olmuştu mühürle kes mühürle kes

Sorma kardesim öğrencilik başa bela :) Sabit fiyattı aslında, ilk günden itibaren hiç böyle bir faturayla karşılaşmadım. Şişirdikleri belli ama eğer hemen kesmeyeceklerse itirazla falan uğraşmak istemedim. Malum bu durumu aileye açıklamak herşeyden daha zor :)

İşin kötü yanı fatura benim üzerime değil, fatura benim kullandığım numaraya geliyor gerçi ama bu miktarı benim ödeme imkanım var mıdır? Yoksa birkaç gün gecikme sebebiyle babama bilgilendirme gider mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Satirahun

quote:

Orijinalden alıntı: voxi

dostum bu konu şehire göre değişiklik gösteriyor bildiğim kadarıyla yani istanbulda geciktirdiğin anda kesiyorlar ama tekirdağ da 2. ayın sonunda ödemessen saati saatine kesiyorlar benim öğrencilik yıllarım elektrik sayacı yalama olmuştu mühürle kes mühürle kes

Sorma kardesim öğrencilik başa bela :) Sabit fiyattı aslında, ilk günden itibaren hiç böyle bir faturayla karşılaşmadım. Şişirdikleri belli ama eğer hemen kesmeyeceklerse itirazla falan uğraşmak istemedim. Malum bu durumu aileye açıklamak herşeyden daha zor :)

İşin kötü yanı fatura benim üzerime değil, fatura benim kullandığım numaraya geliyor gerçi ama bu miktarı benim ödeme imkanım var mıdır? Yoksa birkaç gün gecikme sebebiyle babama bilgilendirme gider mi?

dostum ihmal etme derim ben bak bende senin gibiydim internet için zorunlu olarak almıştım hat sonra interneti kapattım telefonu unutmuşum o sırada da devamsızlık sorunum olmadığı için istanbula gelmiştim 5-6 ay birikmiş faturalar 130 tl çıkmıştı cebimden geciktirme bedeliyle beraber.dostum benimle irtibata geçmemişlerdi haberim bile yoktu böyle birşeyden o konuda bilmiyorum ama irtibat için hangi telefonu verdiysen ordan ararlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.