Bildirim
telefon güncelleme almadı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lumia 820 konusuna yazın.
Allah'dan imzanızda telefon modeliniz var. Diğer arkadaşlara da sözüm, madem yardımcı olunmasını istiyosunuz konu başlığına ve içeriğine hangi telefonu kullandığınızı yazın. Daha çabuk yardımcı olunur.
Sorunun cevabına gelince, güncelleme henüz telefonlara gelmedi. Sunuculara geldi. Bilgisayar - kablo - Nokia care suite aracılığıyla telefona yükleyebilirsiniz. Risklidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 6 Ağustos 2013; 11:22:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: e-Militarist
Allah'dan imzanızda telefon modeliniz var. Diğer arkadaşlara da sözüm, madem yardımcı olunmasını istiyosunuz konu başlığına ve içeriğine hangi telefonu kullandığınızı yazın. Daha çabuk yardımcı olunur.
Sorunun cevabına gelince, güncelleme henüz telefonlara gelmedi. Sunuculara geldi. Bilgisayar - kablo - Nokia care suite aracılığıyla telefona yükleyebilirsiniz. Risklidir.
hocam yanlış anlamış olabilirsin amber dan bahsetmedim ben en son ki güncelleme yok yani kapasite kontrolü yok şebeke+ erişim noktası vs bütün ayarlar güncel değil güncelleme denetliyorum tel güncel diyor ama -
quote:
Arkadaş portico'dan bahsediyor sanırım. Kapasite kontrol onunla gelmişti.
biraz bekleyin, amber ile hepsini birden almış olursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ulasates
quote:
Arkadaş portico'dan bahsediyor sanırım. Kapasite kontrol onunla gelmişti.
biraz bekleyin, amber ile hepsini birden almış olursunuz
sende haklısın ama amber ne zaman gelir o gelince alabilirmiyim oda muamma
-
telefonu yeni aldım.Güncelleme yapmak isteğimde yükleme yapıyor ve sonunda "güncelleme indirildi,ancak açılamadı (80188305)" yazısı ile karşılaşıyorum.Bu sorunla karşılaşan var mı ? Ne yapmam gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: akar03
arkadaşlar tel dün servisten geldi açtım teli sıfırlamışlar tel güncel değil mesela kapasite kontrol yok menüde harfler altında toplanma işi falan yok telefonu güncelle diyorum tel güncel diyor ama değil ben en son ki güncellemeyi nasıl alıcam yardım
o güncellemeler mağazadan alınıyor
ayarlardan değil bir hesap alın mağazayı açın eğer hala gormezse telefonu kapatıp açın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X