Şimdi Ara

Telefon İçin Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum için kulaklık almayı düşünüyorum fiyatı maksimum 100 tl olabilir. Öneriler için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonun kendi kulaklığı yok mu
  • Kulaklık var ama biri çalışmıyor onun için yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum.

• beats kulaklık olabilir ses kalitesi mükemmel
  • Kulaklarda sıkıntı bırakmaması için az kullanıyorum tlf den çıkanlar iyi değil bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansur şanlı

Kulaklık var ama biri çalışmıyor onun için yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum.

garantiye vb verebilirsin onun dışında zaten beatse parası yetenin burda işi olmaz o yüzden sennheiser diyorum
  • samsung'un note 2 lerin yanında verdiği klasik beyaz kulak içi kulaklık 50 tl ye kadar telefonda en iyi sesi verebilecek kulaklıklardan birisi. Önerim bunu almanız, heryerde bulabilme imkanınızda var zaten. Çıtayı aşmak isterseniz ve indirim yakalayabilirseniz 125 tl civarına sennheiser cx 275s, 400 tl ye kadar piyasadaki en iyi cep telefonu kulaklığı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon için dac önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xiaomi piston 2.1 aldım sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: mansur şanlı

Telefonum için kulaklık almayı düşünüyorum fiyatı maksimum 100 tl olabilir. Öneriler için teşekkürler

hocam nasil bir sey bakiyorsun bluetooth mu kablolu mu, mikrofonlu (konusma icin) mu, muzik icin mi

edit: geç kalmisiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 1 Şubat 2015; 23:46:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.