|
Telefon, internet ve kablolu TV abonelikleri yarından itibaren e-Devlet üzerinden iptal edilebilecekler (2. sayfa)
-
-
Telefonu iptal edersek yalın olmayan internet aboneliği ne olacak acaba
-
Evet hatırladım izlemiştim de ama uygulamada da öyle mi sürpriz yaşamayalım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Digiturk fax çekin diyor bu devirde fax buldunuz diyelim.verdiği numarayı 300 kezde belki bir kez düşerse şans sizden yana. Şimdi onlar düşünsün😁
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Umarım sistem düzgün çalışır da çileler son bulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki e-devlet sayesinde memur sayısında azaltma yapılıp kamu personeli maaş ödemelerinden kaynaklı yük azaltılmıştır. İnsanların vakit kaybı da engellenmiştir. Buradan devletin kurtulduğu yük milyar dolarlar seviyesinde olmuş olabilir o kısım uzmanlık alanım olmadığından yorum yapamam. Ama bilişim sektörü içerisinde olan biri olduğumdan e-devlet maliyeti için söylenen bu rakam ilgimi çekti. Bu maliyet hesaplaması da umarım dediğiniz gibi hatalı ve şişirilmiş bir değerdir. Çünkü e-devlet bana göre 20 milyar dolar kurulum ve işletme maliyeti çıkaracak kadar büyük bir sistem değil.
Harika. Artık milleti 5-10 gün bekletip paralarını çalamayacaklar.
-
hadi inş. hemen vodafonet.net iptali için giriyorum. saat kaçta aktif olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SC0RPI0N
Kredi kartlarından da kurtulmanın kolay bir yolu olursa süper mesela internet bankacılığından iptal edebilirimİnternet bankacılığından iptal edilmeyen kredi kartı şuana kadar görmedim.
Firmalar bununda bir çakallığını düşünmüşlerdir hiç merak etmeyin.Bu iptalleri ön talep olarak kabul ederler asıl iptal talebi için yine fax max isterler.
-
superonline fiber kullanıyorum taşınacağım ancak gideceğim yerde fiber altyapıları yokmuş, vdsl verebiliyorlarmış. müşteri hizmetleri ile görüştüm ücretsiz iptal edebiliyormuşum hizmeti. bunu yarından itibaren e-devletten yapabiliyor muyum yani?
-
Günün en güzel haberi, netspeed adlı firma abeneliğimi iptal etmek için beni tam 13 gün bekletti ve bu 13 günü de faturaya ekledi. İnşallah denildiği gibi bir hizmet olur da artık sömürü biter.
Bakalım abone sayıları 200bin'in üzerinde mi? Abone sayısı 200binin üzerinde olanlar bu hizmeti verecekmiş.
Yine böyle sorunlu, problemli, abone sayısı 200bin'den az hizmet sağlayıcılar aboneleri süründürmeye, işleri yokuşa sürmeye devam eder.
-
Devamke ..
E devleti yalnızca kullandığınız uygulama olarak düşünmeyin. Kurumlar arası haberleşme, arşivleme, elektronik ortamda güvenilir yazışma vs vs en başta aklıma gelenler. Geçişin 10 yıl sürdüğü bir sistem..
Örneğim tüüüümmmmm tapu kayıtları sisteme uyarlandı. 2 yıl önce defter imzalanırken artık o da kalmadı. Tek başına bu bile çok büyük ve maliyetli bir işlem. Bir de sağlığı düşünün. E-nabız e-reçete vs tüm kurumların entegrasyonu, kullanıcı tanımlamaları altyapı eğitim vs vs daha niceleri... bunlar hep maliyet :)
adi gecen hizmeti arayipda bulan var mi ? ben goremedim henuz ?
-
modlarına göre cevap veriyorlar demek ki. ne kötü bir durum
-
Edevlette dijitürk kapatma bölümünü bulamadım bulabilen var mı?
-
Hadi bakalım şimdi O illede fax fax fax diyenler düşünsün. Alın size fax.
Birde nasıl yapılacağı kısmını aydınlatsanız süper olurdu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X