Şimdi Ara

TELEFON İPTAL OLDU WHATSAPP MESAJLARI HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum 5S bir anda kapandı daha açılmadı servise götürdüm adam donanımda sıkıntısı var tamir ücreti baya yüksek olur dedi ben de yenı telefon almaya karar verdim SORUM şu telefonum arızalanıp kapandığı süreçte gelen whatsapp mesajlarını yeni telefonumda görebilecek miyim ? eski mesajların gelip gelmemesi önemli değil lütfen yardım edinN

• Hocam geçenlerde benim 5s te aynı dediğiniz şekilde çöktü tamire götürmedim itunesten restore ettim düzeldi sizde öyle deneseniz belki telefon açılabilir watsap mesajlarınız ise iclouda yedekleme yaptıysanız geri gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkann43 E kullanıcısına yanıt
    hocam günlerce uğraştım ama telefonu görmedi bir türlü itunes tam görüyor sonra telefon kendi kendine kapanıp açılıyor gibi oluyordu ama ekran simsiyah sonuç oyle olunca son çare götüreyim dedim servise. önceden bilgisayara yedekleme almıştım bir kaç ay önce ama şuan telefon kapalı ve suan gelen mesajları görmek istiyorum baska telefonda.
  • foreveros kullanıcısına yanıt
    Başka bir telefonda Whatsapp'a kendi numaranızla giriş yaparsanız (sohbet yedeğiniz açıksa) sohbetleri geri yüklemek isteyip istemediğinizi soracaktır.

• umisan kullanıcısına yanıt
    sohbet yedeği açık eski mesajlar için sıkıntı yok ama şuan kapalı olan telefonuma gelen mesajları da görebilecek miyim yedekten geri yükleyince
  • foreveros kullanıcısına yanıt
    Evet görebileceksiniz. Bir numaraya gönderilmiş olan mesajlar kişiye iletilene kadar Whatsapp sunucularında muhafaza edilyor. Bunu bizzat tecrübe ettim

• umisan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Rica ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.