Şimdi Ara

Telefon kapalı olduğunda kendi sesinizle telesekreter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
45.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 ay boyunca yurt dışında olacağım. Vodafone kullanıyorum ve telefonumu kapatıp Türkiye'de bırakacağım. Hani yabancı filmlerde olur ya, birisi arandığında, telefonu kapalıysa, kendi sesinden ses kaydını dinletir. Ben de onun gibi bir şey yapmak istiyorum. Mesela bu 3 ay boyunca arandığımda, "Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor." yerine ben kendi sesimle "Şu tarihe kadar yurt dışında olacağım. Bana ulaşmak için şu adrese e-mail yazın." gibi bir şey diyebilir miyim? Yoksa sadece fantazi mi yapıyorum?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Kapalıyken Telesekreter Sesini Değiştirme

Telefonunuz kapalıyken, gelen aramaları yönlendirmek ve arayanları bilgilendirmek için bir telesekreter sesi ayarlayabilirsiniz. Bu, işletmeler ve meşgul bireyler için önemli bir özellik olabilir.

Telesekreter Sesini Oluşturma veya Değiştirme

Telesekreter sesini değiştirmek veya kendi sesinizi kaydetmek için şu adımları izleyin:

• Telefonunuzun ayarlarına gidin.
    • "Aramalar" veya "Telefon" seçeneğini seçin.
    • "Telesekreter" veya "Cevaplama Mesajı" seçeneğini bulun.
    • Varsayılan telesekreter mesajını düzenleyin veya yeni bir mesaj kaydedin.
    • Mesajı kaydettikten sonra, arayanların duyması için telesekreter sesini seçin.
    • Değişiklikleri kaydedin.

Telesekreter Mesajı Oluşturma

Etkili bir telesekreter mesajı oluşturmak için aşağıdaki ipuçlarını takip edin:

• Mesajınızı kısa ve öz tutun.
    • İşletmenizin veya adınızın adını belirtin.
    • Meşgul olduğunuzu ve ne zaman müsait olabileceğinizi bildirin.
    • Arayanları başka bir numaraya veya e-posta adresine yönlendirme seçeneği sunun.

Cep Telefonuna Telesekreter Ekleme

Birden fazla telefonunuz varsa, her telefona ayrı bir telesekreter sesi ekleyebilirsiniz:

• Bir cep telefonu telesekreter programı indirin.
    • Uygulamayı açın ve telesekreter mesajınızı kaydedin.
    • Uygulamayı varsayılan telesekreter uygulaması olarak ayarlayın.

Etkili bir telesekreter sesi kullanarak, arayanlara profesyonel ve bilgilendirici bir deneyim sunabilir ve aramaları daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • msjmblnsn.
  • oluyor öyle birşey.müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsin.
  • 7542 vodafone telesrkreter servisi ile ucretsiz olarak yararlanabilirsin
  • Arkadaşlar,
    Cevaplarınız için teşekkürler, fakat Vodafone'un telesekreter servisinde kendi sesimizi kaydedemiyoruz. Onların standart telesekreter kaydını dinlemek zorundayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Arkadaşlar,
    Cevaplarınız için teşekkürler, fakat Vodafone'un telesekreter servisinde kendi sesimizi kaydedemiyoruz. Onların standart telesekreter kaydını dinlemek zorundayız.

Neye gore yok diyorsunuz ?

Aradin mi 7542 yi ?
  • 7542 arıyorsun mesaj kutusu seçeneklerinden karşılama mesajını değiştir menüsünden kendi sesini kaydedebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aramadım, yaptığım araştırmaya göre (şurada) böyle bir şey yazmıyordu. Eğer varsa çok iyi. Yalnız üslubunuz keşke biraz daha katılımcı olsaydı... Yine de teşekkürler...
  • Vodafonda var ben kendi sesimle ulaşılamıyor mesajını kaydettim.
  • Peki bu kendi sesinle olan mesaji nasil iptal edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl iptal ediyor acaba telefon kapalıyken söylenen mesajı..
  • İş yeri sabit hattında bunu yapmak istiyorum. Bir süre çaldıktan sonra açılmazsa mesajımız devreye girmeli. Yolunu bilen var mı?
  • farukkk kullanıcısına yanıt

Türktelekom içinde var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.