Şimdi Ara

Telefon Kararsızlık Help me :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eger para bulabilirsem sony m4 aqua almayı düşünüyorum ama bulamazsam 2-3 telefon arasında kaldım sizce hangisini alayım neden almalıyım yazarmısınız.Düşündügüm telefonlar
    1-)Asus Zenfone 5
    2-)Samsung J5
    3-)General Mobile Android 4G
    Sizce hangisini almalıyım para bulursam direk zaten sony alıcam fakat bulamazsam su 3ünden birini düşünüyorum hangisini neden önerirsiniz

• up up up
  • M4 aqua almaya çalışın tabi hafızası sorun olmayacaksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maddi durum el verirse direk onu alıcamda eger alamazsam hangisini tavsiye edersiniz birde yenilenmiş ürünün ne oldugunu biliyorsanız acıklarmısınız şimdden teşekkürler
  • Pain060 P kullanıcısına yanıt
    Hb de 780 tl civarında m4 aqua, listeye bu telefonları aldığınıza göre m4 aqua alabilirsiniz. Listedekilerden hiçbirini tavsiye etmiyorum. Yenilenmiş ürün mevzusunu ben de bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 18 Nisan 2016; 20:08:27 >
  • aslında tam bütçe max 550 bir tek zenfone yetiyor sanırım ama bazı sitelerde indirimde görmüştüm o yüzden yazdım bütçeyi 700 yaparsam anca alırım m4ü benimde aklımda m4 varda işte para bulamayabilirim :D
  • 550ye Xperia E4G bakin derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ram oranı az bence ya 1.5 ve 2 arasında bakıyorum ben
  • Pain060 P kullanıcısına yanıt
    Ben E4g kullanıyorum 1 gb ram in hiç sıkıntısını çekmedim Modern Combat 5, No Limits vs her seyi oynuyorum kasmay yok Hem de 8. Aydayım bu telefonla. Sen bilirsin yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Ben E4g kullanıyorum 1 gb ram in hiç sıkıntısını çekmedim Modern Combat 5, No Limits vs her seyi oynuyorum kasmay yok Hem de 8. Aydayım bu telefonla. Sen bilirsin yine de.

ben oyun için istemiyorum telefonu ya eski telefonumdan cok cektim ne yer vardı ne bir şey donma vs kafayı yedirtti bana o yüzden ram dahili bellek yüksek uygun bir şey arıyorum zenfone 5 mesela 2 gb ram 8-16 dahili hafıza 720p ekran var e4gde ekran çözünürlügü kötü mesela ben video fln izlerim genelde o yüzden tercih edesim yok e4gyi para olursa zaten sony m4 aqua alıcam
  • Lenovo p70 ile m4 arasında kaldım bende.
    Bir de meizu tavsiye edenler oluyor ama hiç bilmediğim bir marka. Servisine falan hiç güvenemiyorum.
  • Zenfone 5 önermiyorum hocam kullandım sıkıntılı cihaz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.