Şimdi Ara

Telefon karşılaştırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, telefon almayı düşünüyorum, uzun zamandır araştırıyorum ama aklıma takılan çok soru var. 6600 slide, T700, C510, G705 ayarında bir model düşünüyorum. Eski telefonum da SE, oldukça da memnunum bu yüzden SE'ye daha yakınım.

1) Kamera:
    Benim için bir sayfanın fotoğrafını çektiğimde yazılar okunabilmeli. Bu yüzden otofokus şart sanırım. T700 ile iyi netice alabileceğimi sanmıyorum. Normal çekimler için ise ortanın üstü bir kalite yeterli. Ama merak ettiğim Carl Zeiss mercekli 6600 slide ile C510 u karşılaştırırsak ne olur? Ayrıca N serisi için fotoğraf konusunda genel olarak ne söylenebilir. Bana sanki hep SE'ler daha iyi gibi geliyor.

2) Müzik:
    SE'lerde W ve C serisi arasında ne kadar fark vardır. Ayrıca T700 nasıldır? Bana nedense yine SE, nokia'dan üstün gibi geliyor(Xpressmusic modelleri dışında) genel olarak. Nokia hakkında fazla bilgim yok, ne dersiniz?

Ayrıca nokia ile SE arasındaki fark ne kadardır? orta düzey bir dinleyici olarak fark edebilir miyim?

T700 ün stereo hoparlörlerinin avantajı nedir?

3) Pil:
    4 yıllık SE telefonumun pili hala en az 4-5 gün gidiyor. 1 hafta e65 kullandım. Pili 2 gün bile dayanmıyordu, delirecektim. SE'yi araştırdım, şimdiki modellerin de pilleri beni tatmin edecek kadar dayanıyor sanırım. Nokia için ne dersiniz?

4) Symbian:
    6600 Slide S40. Ama N serisi için konuşursak Symbian'ın avantajı nedir? Kullandığınız uygulamara somut örnekler verebilir misiniz?

Aradığım telefon güzel görünümlü olmalı, ince ve küçük olmalı. Bu yüzden N serisini fazla düşünmüyorum ama özellik ve fiyat olarak uygun bir telefon bulursam büyük olmasına katlanabilirim. Bunların dışında Wi-fi olması tercih sebebi. Aslında başta wi-fi olması şart diye düşünüyordum ancak uygun model bulamadım. 3G bulunmalı tabi. İkinci kamera bulunması tercih sebebi.

Ben başta yazdıklarımın arasında C510'u seçtim ancak diğerlerinin görünüşlerinin daha güzel olması beni düşündürüyor. Bunların dışında da önerebileceğiniz telefon var mı? Çok uçmamak şartıyla fiyat sınırını biraz aşabilirsiiz.

-Ayrıca e66, e71 gibi modelleri de müzik, fotoğraf ve pil olarak SE'lerle karşılaştırabilir misiniz?
    -Ben Samsung'da uygun model bulamadım önerebileceğiniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity2 -- 4 Ağustos 2009; 16:17:48 >

• sanırım c510 seviyesinde veya daha üstünde küçük ve hoş görünümlü bir nokia aradığımda en ucuz e66 çıkıyor karşıma...
  • g705 ya da n79 al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.