Bildirim
TELEFON KULAKLIK SORUNU YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dostum telefon ıle ılgılı fızıksel bır sorun yoksa yazılımsal bır sorun vardır ... konuyu cep telefonlarından samsung bolumune yada kullanıcısı oldugun modelın topıgıne yazarsan aynı urunu kullanan arkadaslardan daha kolay yardım alırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: KaciK42
Forumdan bi arkadaştan brainwavz beta aldım android Galaxy Gio telefonuma takınca hiç bi ses gelmiyor bi tek arkadan bi cızırtı gibi birşey ama bilgisayarıma takınca güzel bi şekilde ses geliyor,
Kulaklıkta sorun olmadığına göre telefon mu bozuk ne yapmalıyım lütfen yardım edin? :/
Telefonun kendi kulaklığını takıp denediniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: HanKaĞaN
quote:
Forumdan bi arkadaştan brainwavz beta aldım android Galaxy Gio telefonuma takınca hiç bi ses gelmiyor bi tek arkadan bi cızırtı gibi birşey ama bilgisayarıma takınca güzel bi şekilde ses geliyor,
Kulaklıkta sorun olmadığına göre telefon mu bozuk ne yapmalıyım lütfen yardım edin? :/
Telefonun kendi kulaklığını takıp denediniz mi?
Telefonun kendi kulaklığı ve eski kulaklığım sorunsuz çalışıyordu, arkadaşların kulaklığını denediğimde bazılarıda çalışmıyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HanKaĞaN
quote:
Telefonun kendi kulaklığını takıp denediniz mi?
Telefonun kendi kulaklığı ve eski kulaklığım sorunsuz çalışıyordu, arkadaşların kulaklığını denediğimde bazılarıda çalışmıyor
Yani şimdi bu karışık bir durum. Dediğinize göre eski kulaklığı çalışıyor ama yeni aldığınız kulaklık ve denediğiniz bazı kulaklıklar çalışmıyor.Burası karışık. Aldığınız kulaklık kaliteli bi ürün.Bilgisayarınızda sorunsuz çalışıyorsa,telefonunuzda da çalışması gerekiyor.Kulaklık jakının uymaması gibi bir durumda olamaz.Galaxy serisi 3.5 mm standart girişe sahip bir seri.
Yapabileceğiniz bir şey daha var; Kulaklığı taktığınızda müzik çaların ayarlarından 'stereo genişletme' özelliğini açıp bir deneyin.Sorun yine düzelmiyorsa,garanti devam ediyorsa telefonu garantiye yollayın.Bittiyse sağlam bir telefon tamircisine baktırın.Başka yapabilecek birşey gözükmüyor buradan.
İyi forumlar.
-
arkadaş ne iştir bilmiyorum ama şuan dediğini denemek için taktım çalıştı hayırlısı ya çok sağol :) -
quote:
arkadaş ne iştir bilmiyorum ama şuan dediğini denemek için taktım çalıştı hayırlısı ya çok sağol :)
Rica ederim.Sorununuzun çözülmesine sevindim.
İyi forumlar. -
Benzer bi sorun boşa konu açmayım dedim .
Sorun: Brainwavz m5 kulaklığımı Samsung Galaxy s3 telefonuma taktığımda telefon çıldırıyor . Kulaklığın şarkı değiştirme düğmesine bastığımda ses birden fulleniyor , yada durduk yere ses ayarları değişiyor müzik duruyor vs ...
Neden olabilir yardım ederseniz sevinirim .
Not : Arkadaşımın sony ericson arcS telefonunda Aksesuar algılanmıyor dedi , Blackberry sorunsuz çalıştırdı , pc sorunsuz çalıştırdı. Ama denediğim bütün samsunglarda aynı sorunu yaşadım .
Ne yapabilirim ? -
Güncel .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X