Şimdi Ara

Telefon Nereden Alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar uzun araştırmalar sonucu Xperia Z2 almaya karar verdim.Şimdi ise telefonu nereden alacağım konusunda sıkıntıdayım.

Paralel ithalat kesinlikle düşünmüyorum sizde nereden almalıyım telefonu.Teknosa,Media Markt,Vatan,Gold vs vs.Yoksa Turkcell,Avea gibi yerlerden mi almalıyım.İstabuldayım bu arada

Turkcell'den alırsam turkcell logosuyla falan karşılaşır mıyım bir yerde okumuştur öyle bir şey.

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.(Fiyat her yerde aynı,sabit)

• Fiyat her yerde aynıysa garanti firması da aynıysa hiçbir şey farketmez derim
    Operatörden alırsanız kontrat yapıp taksite bölme imkanınız olur tarifeye ek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Fiyat her yerde aynıysa garanti firması da aynıysa hiçbir şey farketmez derim

Sizce hangisinin servisi daha iyi ve sorunsuzdur hocam,para nakit sıkıntım yok o konuda çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: LosBandoleros58

quote:

Sizce hangisinin servisi daha iyi ve sorunsuzdur hocam,para nakit sıkıntım yok o konuda çok şükür

Bilemiyorum ki, Z-Z1'de Delta iyi diyorlardı pek de alternatif yok zaten sanırım

Ha unutmadan, bence garanti firması önemsiz.
    Sonuçta kronik sorun varsa hepsi bakar , kullanıcı hatasıysa hiçbiri bakmaz.
    Elektronik %100 şans işi.
    Ben şimdiye kadar garantili telefon kullanmadım hayatımda ama en ufak sorun bile yaşamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LosBandoleros58

quote:

Bilemiyorum ki, Z-Z1'de Delta iyi diyorlardı pek de alternatif yok zaten sanırım

Ha unutmadan, bence garanti firması önemsiz.
    Sonuçta kronik sorun varsa hepsi bakar , kullanıcı hatasıysa hiçbiri bakmaz.
    Elektronik %100 şans işi.
    Ben şimdiye kadar garantili telefon kullanmadım hayatımda ama en ufak sorun bile yaşamadım.

Pekala hocam teşekkür ettim,bakalım şans bizimde yüzümüze güler belki

• Gold dan alma da ne yaparsan yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar nereden alınır
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.