Şimdi Ara

Telefon Numaraları Krışacakmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben üye olduğum bir forumdan böyle bir duyuru aldım paylaşmak istedim ..

''--------------------------------- ’Cep’te numaralar karışacak --------------------------------- Hattını değiştirenin eski numarasını koruyabilmesine ilişkin yönetmelik martta yürürlüğe girecek. Örneğin Telsim’den Avea’ya geçen abone 542’li kodunu değiştirmeyecek. Telekomünikasyon Kurumu (TK), Avrupa ülkelerinde uygulanan numara taşınabilirliği sistemini martta hayata geçirecek. Sistemin devreye girmesiyle GSM operatörünü değiştiren abone, numarasını değiştirmek zorunda kalmayacak.....>>

• Bununu aynısını ben bir kaç hafta önce Milliyet gazetesinde okudum.Üzerinde çalışılıyormuş ama benim merak ettiğim şey şu an insanları ararken hangi operatörden oldukalrını dikkate alarak arıyoruz o zaman işler fazlasıyla karışacak eğer bir çözümü yoksa..
  • gerçekten kalcak baştaki o zaman fiyata bi ayarlama yapmaları gerek bence sabit bi ücretlendirme olmalı böyl bişey olacaksa..
  • kafa karıştırırız ama numaranın aynı kalması güseol
  • Bu olayı 2-3 sene önce Koç söylemişti böyle olması lazım yoksa operatör değişiklikleri zor olur diye. Malum kendileri bu cep telefonu operatörü olayına sürekli girmeye çalışmış ama başarılı olamamıştır.
  • walla ne bilim beni pek sarmadı. ben şimdi hangi numaranın hangi operatöre ait oldugunu nereden bilecem?
    mesela kimin üzerine kayıtlı oldugunu kacıncı denemede bulucam?
    bence pek iyi bişi digil...
  • baş kodu değişmeyecekse tarife nasıl olacak? turkcell diye arayacaz aria falan sa hizmet aldığı gsm fatura katlanacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2005 yılında açılmış bu konu dikkatimi çekti. numara taşıma daha o zamanlardan dillendirilmeye başlanmış :)
  • Vay be o zamanlar avrupada varmış bize ne zaman geldi
  • aynen ya çok geriden gelmişiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.