Şimdi Ara

Telefon Numarası Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba dün aracım bana ait bir hatadan dolayı çekildi. Arabayı çektiren memurlar telefon numaranızı güncellemiş olsaydınız size ulaşıp aracınızı çekmenizi isteyecektik dediler.

Acelem olduğu için o an sormak aklıma gelmedi. Telefon numaram değişti ve bu yüzden bana ulaşılamamış. Bu güncellemeyi nerden yapıyoruz ? Trafik şube müdürlüğüne mi gitmeliyim ya da online olarak güncelleme yapabilir miyim?

• Yok mu hiç bilgisi olan ?
  • Emniyet'den halledilir sanırım
  • Nüfüs müdürlüğü veya oluyorsa ki şifre ile olmuyor ama mobil imza veya e-imza ile yapılması lazım e-devlet üzerinden güncelleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay kadar once sabahin 2 si gibi telefonum caldi. Actim, ilce emniyetten ariyoruz, su plakali arac sizin mi? Dedim evet. (İcimden dedim herhalde araba calindi :) ) isiklari acik kalmis hatirlatalim dedi. Tesekkur ettim zaten uyku sersemiyim dedim herhalde biri saka yapiyor. Ciktim baktim, sanirim elim sinyale carpmis bir taraf parklar yaniyor. ;)

• Güzel uygulamalar. Avrupai.
  • Vay bee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayıp telefonun imei numarası
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teqali

2 ay kadar once sabahin 2 si gibi telefonum caldi. Actim, ilce emniyetten ariyoruz, su plakali arac sizin mi? Dedim evet. (İcimden dedim herhalde araba calindi :) ) isiklari acik kalmis hatirlatalim dedi. Tesekkur ettim zaten uyku sersemiyim dedim herhalde biri saka yapiyor. Ciktim baktim, sanirim elim sinyale carpmis bir taraf parklar yaniyor. ;)

bu çok güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.