Şimdi Ara

telefon öneri htc one s4 ip5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yosunkaya

s4 ün fotoğraf kalitesi konusunda , geliştirilebilir wolfson dac'ı konusunda üzerine şu an tanımıyorum. Htc stabil ve çok premium görünebilir ta ki elinizden düşene kadar, Alüminyumda geri dönüş yok. Çizildi mi, eğildi mi görselliği bitiyor. Benim eşimin ip5 bile çantasında ve ona rağmen alt soketin olduğu yerlerdeki keskin kenarlarda bir ezilmeler büzülmeler mevcut.
    Yani dikkat edeceksin HTC alırken, ee sonra da plastik kılıfa koyacaksın çizilmesin diye. Ne anladım premiumluktan o zaman. S4 masamın üzerinde oraya buraya savruluyor, arka kapak çiziliyor falan, yenisi 10 TL kapağın.
    Bir diğer konu da ; android için kullanılan donanım seviyesi oldukça mühim. Bir o kadar mühim olanı da Samsung'un verdiği yazılım desteği. Unutmayın 4.2.2 'yi s3 ve note2 almakla kalmayıp Samsungun yazılım olarak ürettiği diğer yardımcı programlara ve geliştirmelere de sahip olacaklar.
    Arkadaşlarım kaç zamandır S2 kullanıyor. son güncelleme ile S3 gibi oldu. Bu konuda birde HTC yi araştırın derim.

Bende çok arada kalmıştım ama seçim kesinlikle S4 , en azından 2. elde de talebi var ve değerini veriyorlar.

Ayrıntıya girmeden , aklıma gelenleri paylaştım. S4 ile memnun olacağına emin olabilirsin. Satış rakamları en azından onu gösteriyor.

satış rakamları.... seneye s3e benzer iyice belediye dagıtmış gibi

• Htc one diyebilirim. Bugun babama aldik. Guzel ve kaliteli cihaz. Aluminyum kasa olmasi da ayri bir hava katiyor cihaza. Ozellikleri de gayet iyi. Ama s4 te kotu cihaz degil tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneri ve görüşler için teşekkürler ama bir süreliğine erteledim telefon almayı çünkü kafam çok karışık lumia'daki gibi sisteme alışamama korkusu var zarar etmek istemiyorum yine.. Arkadaşımın ip5'ini birkaç gün ben kullanayım inşallah bir sonuca varırım.

• hız ve performans anlamında htc samsungdan geri sayılmaz. ama gerek ses olsun gerekse malzeme kalitesi ve şıklık olsun fark atar... ben sırf farklı olmak adına htc düşünüyorum.. minisi de olabilir.... yurt dışından gelecek arkadaşı bekliyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 29 Haziran 2013; 13:00:00 >
  • s4 bence en iyisi çok hoş kavranıyor ve ekranı muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

s4 bence en iyisi çok hoş kavranıyor ve ekranı muhteşem

renkleri şişir göz boya muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dg44

quote:

bence çok iyi ve çok hızlı
  • quote:

quote:

quote:

dokunmatiği çok iyi ona lafım yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

dokunmatiği çok iyi ona lafım yok

Benimde Lafım Yok

• htc bence

• düşünceler beynimi yedi bitirdi o yüzden hala ne alacağıma karar veremedim:)

• kardeşim bende s4 var ben sana şunu diyebilirim piyasadaki en iyi telefon bence alcaksan s4 al....şöyle tarif ediyim kamera bakımından ele alırsak iphone 5 bu 2 telefondan biraz geride kaldığını söyleyebilirim...htc one da 4 ultrapixel var s4te ise 13 megapixel var ... htc yetkilileri çığır açtıklarını söylüyorlar ama bence hiç öyle olmamış hemen hemen aynı performansta seyrediyor kameraları ..... buradan htc one ve s4 ün kamera performanslarını inceleyebilirsin ====>>>>>http://www.androidpit.com.tr/s4-htc-one-xperia-z-kamera

telefonu genel olarak hız bakımından ele alırsak s4te 8 çekirdekli işlemci var 1.6 ve 1.4 olmak üzere lakin htc one da 4 çekirdekli işlemci var ... ama ben sana şöyle diyim 8 çekirdek var ama arada ağam şaham bi fark yok tabiki s4 biraz daha hızlı...iphone biraz geride kaldı işlemci bakımından ama iphone nun işlemci hızı bakımından bir artısı var oda ana ekranda widget olmadığı için ondada kasma yaşamazsın....

gelelim ram performansına htc one ve s4 te 2gb ram var iken iphone 5 te 1gb ram var..buradada one ve s4 kafa kafaya giderken iphone 5 geride kalmış..

gelelim telefon hafızalarını karşılaştırmaya burada en büyük hayal kırıklığını s4 yaptı diyebilirim çünkü s4ün 16 gblık modelinde kullanılabilir hafıza 8gb nedeni ise sistem dosyalarının büyüklüğü yani neredeyse bir win8 yüklü s4te...htc one da ise 32 gblık bir hafıza var lakin bu hafızayı artırma imkanımız yok yani hafıza kartı takamıyoruz one a bu iphone 5 te de aynı yanılmıyorsam..ama s4 te ise 64 gb a kadar hafıza genişletme imkanımız var...

şimdide bu 3 telefonu ppi değerleri bakımından ele alcam htc one da 469 ppi var iken s4te 441 ppi var lakin s4ün ekranı süper amoled olduğundan daha parlak ve canlı renk verir..one ve s4te full hd ekran var bu arada ... iphone 5 te ise 326 ppi var var ve ips ekran kullanılmış bu iphone 5i diğer 2 telefondan geri tutuyor...

gelelim ses performansına sana özetle şöyle diyeyim en iyi hoparlör one da lakin s4ün ve iphone 5 inde ses kalitesi iyidir ...s4 iphone 5ten biraz daha iyi ses veriyor...

kulaklık bakımından ele alırsak diğer 2 telefonun kulaklıklarını hiç kulağıma takmadım..s4te ise ses miktarını artırdığımızda bana göre tiz bir ses artışı var 13.seviye ve sonrasında yani sesi sona verdiğimizde..ama kulaklık sesi gerçekten halkulade ve seni hiç bir zaman yarı yolda bırakmaz...

ekran büyüklüğü olarak ele alırsak s4ün 5 inç , one ın 4.7 inç ve iphone 5in 4 inçlik bir ekranı var...bu inçleri 2.54ile carparsan cm cinsinden büyüklüklerini hesaplayabilirsin..

batarya bakımından ele alırasak en iyi pil ömrünün s4 olduğunu görürsün s4te 2600 mah pil var ve diğer arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla en çok s4ün şarjı dayanıyor kıyasladığımızda...

ağırlık bakımından ise s4ün daha büyük bir ekrana sahip olmasına rağmen htc one göre daha hafif olduğunu görürüz ... s4 130gram htc one ise 143 gram...iphone 5 ise tabiki boyutundanda anlaşılacağı gibi çok daha hafif bir tasarıma sahip 112 gram...

s4 nfc özelliği tamamen varken htc one da ise bu özellik opsiyonel biçimde entegre edilmiş iphone 5 te ise nfc yok ....

akıllı özellikler olarak ben bir tek s4ü biliyorum ... sana anlatayım s4ün akıllı özelliklerini .... s4te watch on özelliği ile telefonu kumanda gibi kullnabiliriz.. bu kumanda görevi sadece tv değil uydu alıcısında set üstü müzik setlerinde ve bir çok daha ev aletlerinde çalışmakta ... denedim sorunsuz çalışıyor ....s3teki bütün akıllı özelliklere sahip hatta dahada geliştirilmiş...daha onlarca yeni akıllı özellikleri var ama bu çok uzun sen netten bulursun :D

burdanda s4 ün ön incelemesini izleyebilirsin ===>>>>http://www.youtube.com/watch?v=ADDXy7hCnd8

bence sen beni dinle s4 al seni hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz şuanda piyasadaki en iyi en akıllı telefon fiyat bakımındanda şuanda htc one ve iphone 5ten daha ucuz telefon .... sana benden tavsiye sen beni dinle s4 al :D

• Kardeş s4 ün çekirdekleri 4x1.6+4x1.2 şeklinde. Ama bu fark yaratmıyor. Sadece enerji kullanımıyla alakalı. Çünkü tüm çekirdekler aynı anda çalışmıyor. Örneğin twittera bakarken düşük olan çekirdekler, nova 3 oynarken yüksek ghzli çekirdekler çalışıyor. Budapil kullanımıyla ilgili.

Kamerada performans sabah; s4=htc one>ip5
    Gece; htc one>ip5>s4 şeklindedir

• quote:

Orijinalden alıntı: amfifi

kardeşim bende s4 var ben sana şunu diyebilirim piyasadaki en iyi telefon bence alcaksan s4 al....şöyle tarif ediyim kamera bakımından ele alırsak iphone 5 bu 2 telefondan biraz geride kaldığını söyleyebilirim...htc one da 4 ultrapixel var s4te ise 13 megapixel var ... htc yetkilileri çığır açtıklarını söylüyorlar ama bence hiç öyle olmamış hemen hemen aynı performansta seyrediyor kameraları ..... buradan htc one ve s4 ün kamera performanslarını inceleyebilirsin ====>>>>>http://www.androidpit.com.tr/s4-htc-one-xperia-z-kamera

telefonu genel olarak hız bakımından ele alırsak s4te 8 çekirdekli işlemci var 1.6 ve 1.4 olmak üzere lakin htc one da 4 çekirdekli işlemci var ... ama ben sana şöyle diyim 8 çekirdek var ama arada ağam şaham bi fark yok tabiki s4 biraz daha hızlı...iphone biraz geride kaldı işlemci bakımından ama iphone nun işlemci hızı bakımından bir artısı var oda ana ekranda widget olmadığı için ondada kasma yaşamazsın....

gelelim ram performansına htc one ve s4 te 2gb ram var iken iphone 5 te 1gb ram var..buradada one ve s4 kafa kafaya giderken iphone 5 geride kalmış..

gelelim telefon hafızalarını karşılaştırmaya burada en büyük hayal kırıklığını s4 yaptı diyebilirim çünkü s4ün 16 gblık modelinde kullanılabilir hafıza 8gb nedeni ise sistem dosyalarının büyüklüğü yani neredeyse bir win8 yüklü s4te...htc one da ise 32 gblık bir hafıza var lakin bu hafızayı artırma imkanımız yok yani hafıza kartı takamıyoruz one a bu iphone 5 te de aynı yanılmıyorsam..ama s4 te ise 64 gb a kadar hafıza genişletme imkanımız var...

şimdide bu 3 telefonu ppi değerleri bakımından ele alcam htc one da 469 ppi var iken s4te 441 ppi var lakin s4ün ekranı süper amoled olduğundan daha parlak ve canlı renk verir..one ve s4te full hd ekran var bu arada ... iphone 5 te ise 326 ppi var var ve ips ekran kullanılmış bu iphone 5i diğer 2 telefondan geri tutuyor...

gelelim ses performansına sana özetle şöyle diyeyim en iyi hoparlör one da lakin s4ün ve iphone 5 inde ses kalitesi iyidir ...s4 iphone 5ten biraz daha iyi ses veriyor...

kulaklık bakımından ele alırsak diğer 2 telefonun kulaklıklarını hiç kulağıma takmadım..s4te ise ses miktarını artırdığımızda bana göre tiz bir ses artışı var 13.seviye ve sonrasında yani sesi sona verdiğimizde..ama kulaklık sesi gerçekten halkulade ve seni hiç bir zaman yarı yolda bırakmaz...

ekran büyüklüğü olarak ele alırsak s4ün 5 inç , one ın 4.7 inç ve iphone 5in 4 inçlik bir ekranı var...bu inçleri 2.54ile carparsan cm cinsinden büyüklüklerini hesaplayabilirsin..

batarya bakımından ele alırasak en iyi pil ömrünün s4 olduğunu görürsün s4te 2600 mah pil var ve diğer arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla en çok s4ün şarjı dayanıyor kıyasladığımızda...

ağırlık bakımından ise s4ün daha büyük bir ekrana sahip olmasına rağmen htc one göre daha hafif olduğunu görürüz ... s4 130gram htc one ise 143 gram...iphone 5 ise tabiki boyutundanda anlaşılacağı gibi çok daha hafif bir tasarıma sahip 112 gram...

s4 nfc özelliği tamamen varken htc one da ise bu özellik opsiyonel biçimde entegre edilmiş iphone 5 te ise nfc yok ....

akıllı özellikler olarak ben bir tek s4ü biliyorum ... sana anlatayım s4ün akıllı özelliklerini .... s4te watch on özelliği ile telefonu kumanda gibi kullnabiliriz.. bu kumanda görevi sadece tv değil uydu alıcısında set üstü müzik setlerinde ve bir çok daha ev aletlerinde çalışmakta ... denedim sorunsuz çalışıyor ....s3teki bütün akıllı özelliklere sahip hatta dahada geliştirilmiş...daha onlarca yeni akıllı özellikleri var ama bu çok uzun sen netten bulursun :D

burdanda s4 ün ön incelemesini izleyebilirsin ===>>>>http://www.youtube.com/watch?v=ADDXy7hCnd8

bence sen beni dinle s4 al seni hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz şuanda piyasadaki en iyi en akıllı telefon fiyat bakımındanda şuanda htc one ve iphone 5ten daha ucuz telefon .... sana benden tavsiye sen beni dinle s4 al :D

bu uzun yorumun için teşekkür ederim kardeşim, değerlendireceğim kesinlikle..

• Yeni gelen güncellemeyi daha yapamadım neler değişti bilmiyorum. Ancak şuan :
    yüksek işlemci ve gpu isteyen oyunlarda telefonun kamera bölgesi ( ön ve arkalı ) ısınıyor.
    8 kusur GB boş alan bırakılmış. Hafıza kartı almadım ancak 3-4 film atınca doluyo telefon.
    Kamerayı açınca bazen reset atıyo bazen atmıyo çözemedim ancak yeni güncellemeyle giderildi filan diyolar...
    Telefonun bence başka - bir yönü yok gayet akıcı oyunlar olsun vs. Pili güzel dayanıyor. İnternet oyun müzik mesaj filan kullanıyom devamlı 1 günü rahat çıkarıyor.
    Kamera çok net çekiyor ekranı çok iyi 1080p hd videolar filan çok güzel gözüküyor.
    5 inç ama kaba değil yani cepte filan rahat taşınıyor.
  • android bölümünde sana iphone al demezler, sen gidip s4 alırın, ertesi gün s4 menü geçişerinde kasıyor diye konu açarsın
    bence i5 al
  • htc one kullanıcısı olarak baya memnunum kılıfsız kullanıyorum çizilme flan yok burdaki arkadaşlar sallamadan duramıyorlar.zaten 2 cihazı eline alınca aklın htcde kalıyo en azından benim için böyle.bu arada stabilite demişsin bu videoyu çok paylaşmaya başladım ama millete soruyor napıyım.bu arada ses konusunda bile s4 diyenler olmuş sana tavsiyem genelde teşhir ürün koyanlarda internet bağlantısıda oluyor aç dinle hangisi daha iyimiş anlarsın şimdiden hayırlı olsun s4 ve one'nın seni çok üzeceğini sanmam

• quote:

quote:

işte bir HTC sahibi daha :)
  • S4 Pişman etmez :D bir tek ısı sorunu var
  • arkadaşlar s4 black aldım inşallah memnun kalırım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.