Şimdi Ara

Telefon Önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,telefon almayı düşünüyorum.Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum kafamda belirli telefonlar oluştu;tabii hepsi için kullanıcılar tarafından şikayetler var ama bir o kadarda memnuniyet mesajlar var.Birde forumda konu açarak sizlere danışmak istedim,önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.

Aklımdaki Telefonlar Şunlar =>

Samsung Galaxy E5: İşlemci 1.2 GHz Quad Core,1.5 GB RAM,16 GB Dahili Hafıza,Arka Kamera 8.0 MP Ön Kamera 5.0 MP,Pil gücü 2400 mAh
    Samsung Galaxy E7: İşlemci 1.2 GHz Quad Core,2 GB RAM,16 GB Dahili Hafıza,Arka 13.0 MP Ön Kamera 5.0 MP,Pil gücü 2950 mAh
    General Mobile Discovery 2: 2.0 GHz Octa Core,2 GB RAM,16 GB Dahili Hafıza,Arka 13.0 MP Ön Kamera 5.0 MP,Pil 2500 mAh
    Casper Via V8: İşlemci 1.4 GHz,2 GB RAM,16 GB Dahili Hafıza,Arka 16.0 MP Ön Kamera 8.0 MP,2350 mAh

Bunlar arasında tercih ettikleriniz veya ekstra önerileriniz varsa bekliyorum.

• samsung'dan saşma derim:)
  • samsung tan kesinlikle şaş.. casper v8 ide önermiyorum..
  • Cevaplar için teşekkürler..Aslında belirttiğim telefonlar arasında aklımda olan; Samsung Galaxy E5.. Fakat bataryanın çıkarılmıyor olması sıkıntı açar mı onu bilmiyorum..Yorumları bekliyorum arkadaşlar
  • pentium2 kullanıcısına yanıt
    yinede siz bilirsiniz ama benim tavsiyem asus zenfone 6 veya sony xperia serilerine bakabilirsiniz...g3 beat de bakabilirsiniz....

bataryayı açarlarmı yazmışsınız nerede açabilirler servise falanmı göndermeyi düşünüyorsunuz ?

samsungtan e5 hariç şaş :D e5 f/p ürünü ancak asus zf6 kadar deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkdnztfk22 -- 12 Nisan 2015; 20:19:49 >
  • Parasinin kotu cihazlarini secmissin caspera zaten guvenme amac ve max butceni yazarsan alternatifler verilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim öncelikle G2 32 Beyaz Kullanıyorum tarafsız yorum yapmam gerrekirse Gerçekten o fiyatlarda kesinlikle tavsiye ederim Şarj olsun çok güzel kamerada gayet güzel ekran sararma dedikleri şeyle karşılaşmadım kasa kalitesi ise normal samsungdan iyi diye düşünüyorum gayet normal ve şık duruyor fiyat 1000 Tl olması lazım.Sony tarafında Z2 1200 civarında(Öyle hatırlıyorum) fiyat.Samsung ise yazılım ve görünüm olarak hoşuma gitmediği için tavsiye etmem General Mobile hiç alma,Apple ise kullanım bakımından ve fiyatları pahalı olduğu için tavsiye etmem,Htc çok güzel ama pahalı bence F/P G2 siz bilirsiniz yinede Vesselam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A5 bir ara 900 lere inmisti o fiyat araliginda guzel bir cihazdir. Butceniz 1200 civari ise Mx4,Htc E8,yada G3 32 oneririm. G3 alinabilirken ayni fiyata G2 almayin derim.

• gkdnztfk22 G kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: gkdnztfk22

yinede siz bilirsiniz ama benim tavsiyem asus zenfone 6 veya sony xperia serilerine bakabilirsiniz...g3 beat de bakabilirsiniz....

bataryayı açarlarmı yazmışsınız nerede açabilirler servise falanmı göndermeyi düşünüyorsunuz ?

samsungtan e5 hariç şaş :D e5 f/p ürünü ancak asus zf6 kadar deil

Yukarıdada belirttiğim gibi ilk tercihim E5 aslında fakat tam karar vermiş değilim..Bataryanın çıkmıyor olması konusunda da demek istediğim değişme konusunda sıkıntı açar mı,ilerisi için problem yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentium2 -- 13 Nisan 2015; 3:08:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Parasinin kotu cihazlarini secmissin caspera zaten guvenme amac ve max butceni yazarsan alternatifler verilir

Casper seçimlerim arasında sonuncu sırada,kullanıcı yorumlarındanda etkilenerek almayı düşünmüyorum zaten..Fiyat aralığı bu telefonların fiyatlarında veya bunlara yakın telefonlar,bütçe ortalama 1000 TL civarında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: infected_

Kardeşim öncelikle G2 32 Beyaz Kullanıyorum tarafsız yorum yapmam gerrekirse Gerçekten o fiyatlarda kesinlikle tavsiye ederim Şarj olsun çok güzel kamerada gayet güzel ekran sararma dedikleri şeyle karşılaşmadım kasa kalitesi ise normal samsungdan iyi diye düşünüyorum gayet normal ve şık duruyor fiyat 1000 Tl olması lazım.Sony tarafında Z2 1200 civarında(Öyle hatırlıyorum) fiyat.Samsung ise yazılım ve görünüm olarak hoşuma gitmediği için tavsiye etmem General Mobile hiç alma,Apple ise kullanım bakımından ve fiyatları pahalı olduğu için tavsiye etmem,Htc çok güzel ama pahalı bence F/P G2 siz bilirsiniz yinede Vesselam...

Öncelikle cevabın için teşekkürler dostum.Pil ve işlemci açısından G2 benim tercih listeme göre daha üstün fakat G2 'de beni kuşkuda bırakan tek şey ön ve arka kamera..Aslında şöyle söyliyeyim Galaxy E5 için beni kuşkuda bıraktıran tek telefon G2..Ön ve Arka kamera açısından senin fikrin nedir?

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

A5 bir ara 900 lere inmisti o fiyat araliginda guzel bir cihazdir. Butceniz 1200 civari ise Mx4,Htc E8,yada G3 32 oneririm. G3 alinabilirken ayni fiyata G2 almayin derim.

Bildiğim kadarıyla A5 'in fiyatı hala 1100-1300 arası gidip geliyor..Eğer A5 900'e kadar indiyse E5 yerine tercih edebilirim,RAM açısından daha üstün..Ve G2 ile G3 arasında neredeyse 300-400 TL'lik bir fark var dostum,G3 1400-1500 arası gidip geliyor,G2 ise 1000-1100 arasında..

• Bunlara hiç bakma asusda kendine uygun olanı al

• A5

• uzak ara E5

uygun fiyatlı en iyi samsung cihaz hali hazırda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenArrow

Bunlara hiç bakma asusda kendine uygun olanı al

Nedendir bilmiyorum ama Samsung'a ısındığım kadar Asus'a veya Casper'a ısınamıyorum,cazip gelmiyor bir türlü..

quote:

Orijinalden alıntı: ÇakbeşlikHayalet

A5

A5 aklımda olan telefonlar arasında fakat özelliklere göre fiyatı hala yukarda gibi..

quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

uzak ara E5

uygun fiyatlı en iyi samsung cihaz hali hazırda.

Benim verdiğim listede benim gözümde de "açık ara E5" durumu geçerli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentium2 -- 13 Nisan 2015; 16:28:09 >

• A5 i 1000 liraya bulabilirsiniz paralel ithalatta. Malzeme kalitesi cidden üst düzey.

http://m.gittigidiyor.com/urun/160692135

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

A5 i 1000 liraya bulabilirsiniz paralel ithalatta. Malzeme kalitesi cidden üst düzey.

Sıkıntı yaşar mıyım? Gerçekten malzeme kalitesi "üst düzey" mi? Kar derken zarar etmeyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentium2

quote:

A5 i 1000 liraya bulabilirsiniz paralel ithalatta. Malzeme kalitesi cidden üst düzey.

Sıkıntı yaşar mıyım? Gerçekten malzeme kalitesi "üst düzey" mi? Kar derken zarar etmeyelim..

Paralel ithalat urun satin aldim daha önce bi problem yasamadim. Deneme imkaniniz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Malzeme kalitesi gercekten ust duzey

Edit:Saticinin yorumlarini inceledim olumsuz yorum yok. Guvenilir geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 14 Nisan 2015; 17:39:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pentium2

quote:

Paralel ithalat urun satin aldim daha önce bi problem yasamadim. Deneme imkaniniz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Malzeme kalitesi gercekten ust duzey

Edit:Saticinin yorumlarini inceledim olumsuz yorum yok. Guvenilir geldi

Cevapların ve ilgin için teşekkürler dostum,fakat içimde yinede bir kuşku yok değil..

• Lg g3 dün aldim gittigidiyordan 1250 tl ye 100 tl puan 1150 ye geldi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.