Şimdi Ara

Telefon önerileriniz ? Acill

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle aradıgım özellikler 3gsinden facebook ve nete girip gezinmek ve video izlemek istiyorum.Cok fazla oyun meraklısı degilim nette gezineyim video falan izleyim yeter.Bide androidli olsun.Bütcemde 500 tl civarı

Lg optimus l5
    motorola atrix
    sony xperia tipo

arasında kaldım daha cok.

Bana önericeginiz telefonlar nelerdir.Yorumlarınız cok önemli benim icin.Tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flametube -- 4 Mart 2013; 1:30:19 >

• yokmu önerisi olan beyler size göre hareket edicem.
  • Atrix al bence. Tipo falanda alabilirsin ama o performansı vermez. Biliyoruz güncelleme vs. olmayacak bu cihaza fakat donanım olarak ezer onları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu yenilenmis ürün olaylarına takıldım ondada.Nerden almamı önerirsiniz ?
  • Satildigi yerleri inan bilmiyorum hepsiburada ve vatanda vardı galiba. Garantisi olunca en kötü değiştirirsiniz en ufak sorununda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki atrixte flash destegi varmı facebook yada internette rahat rahat videolarımı falan izleyebilirmiyim ?
  • Atrixte herbir şey var piyasa değeri 1100-1200 lira olan telefon 550 liraya satılıyor peki neden REFURBİSHED olduğu için.Öyle bir mevzu olmasaydı atrix alacaktım fiyatında ondan iyisi yokki 800 liralık s3 miniden bile iyi bir telefon donanım olarak
    EDİTt:gorilla glas 2 ekran,1024 p Hd video kaydı,adobe flash player,nvidia tegra 2 işlemci,1gb ram,çif çekirdek,540x960,275 ppi ekran çözünürlüğü en cezbedici noktaları atrixin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 4 Mart 2013; 22:05:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Ram önerisi acil
    5 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende refurbished oldugu icin sogudum biraz.Onun yerine hangisini tavsiye edersiniz acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.