Şimdi Ara

Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    WindowsPhone'dan Androide geçiş yapacam ve hangi telefonu alacağıma karar veremedim. Bu konuda yardımcı olun bana.. Fiyat aralığım en fazla 1300. Ayrıca güvenilir internet sitesi önerisi olan varsa onuda yazsın çünkü internetten almayı düşünüyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcanguven -- 30 Aralık 2014; 21:40:09 >

• LG G2 tabiki de
  • Lg g3 32gb. Bende Windows Phone dan geçiyorum. Bi kaç gün içinde g3 32gb alıcam inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32lık g3 alamıorsanız sıze 32lık g2 onerırım en azından pılde ve arayuzde 2k sıkıntısı yok,dıger yandan denk gelırse yılbası ındırımı falan z2 de kesınlıkle degerlendırın.

bızdeuygun.com ıyıdır steden bolca alan arkadas var sıkıntı yasanmadı dıger yadan ıstanbul bılısımde oyle gıdıp elden gorerek alma ımkanınızda var ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 30 Aralık 2014; 22:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

32lık g3 alamıorsanız sıze 32lık g2 onerırım en azından pılde ve arayuzde 2k sıkıntısı yok,dıger yandan denk gelırse yılbası ındırımı falan z2 de kesınlıkle degerlendırın.

bızdeuygun.com ıyıdır steden bolca alan arkadas var sıkıntı yasanmadı dıger yadan ıstanbul bılısımde oyle gıdıp elden gorerek alma ımkanınızda var ayrıca.

bizdeuygun.com şimdiye kadar sorun çıkarmadıysa hemen g2 32 gb sipariş ediyorum. g3 de uygun fakat bütçemi aşıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcanguven

Arkadaslar merhaba,
    WindowsPhone'dan Androide geçiş yapacam ve hangi telefonu alacağıma karar veremedim. Bu konuda yardımcı olun bana.. Fiyat aralığım en fazla 1300. Ayrıca güvenilir internet sitesi önerisi olan varsa onuda yazsın çünkü internetten almayı düşünüyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

http://m.gittigidiyor.com/urun/140138409

ben burdan aldim. hic bir sorunu yok. güvenilir satıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcanguven

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

32lık g3 alamıorsanız sıze 32lık g2 onerırım en azından pılde ve arayuzde 2k sıkıntısı yok,dıger yandan denk gelırse yılbası ındırımı falan z2 de kesınlıkle degerlendırın.

bizdeuygun.com şimdiye kadar sorun çıkarmadıysa hemen g2 32 gb sipariş ediyorum. g3 de uygun fakat bütçemi aşıyor :(

g3 32 gb 1300 tlye satılırken g2 alinirmi. sd yok,cikan batarya yok, kamera odaklanmada sikinti var , her iki cameranin gece cekimi berbat. eski g2 yeni g3 kullanan biri olarak söylüyorum. g3 32 gb 1350 tlye satilirken baska cihaz alinmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    geçen ay açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Hocam bizdeuygun artık delta garantili satmıyor. Adını ilk defa duyduğum bir servis garantisi veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Hocam bizdeuygun artık delta garantili satmıyor. Adını ilk defa duyduğum bir servis garantisi veriyor.

ona bakmadım olabılır tabıkı bılemıyorum bu servıs nasıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.