Şimdi Ara

Telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Suan Samsung s3 kullanıyorum gayet memnunum(memnundum) ancak batarya sorunları vs. yeni bir telefon almayı düşünüyorum
    Bütçe maksimum 2000tl ancak bütçeyi fazla zorlamadan 1000-1500 TL arasında bir fiyat aklımdan geçiyor
    Telefonu sık sık kullanıyorum şarjı iyi dayanmalı ayrıca video seyretmeyi sevdiğim için ekranı küçük olmamalı. Başka belirtmem gereken birşey yok yardımcı olabilirseniz sevinirim
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony z2 aradığın cihaz

• Samsung a5 ve iphone 4s önerisi geldi başka birisine sorduğum zaman bana mantıklı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksquawk

Samsung a5 ve iphone 4s önerisi geldi başka birisine sorduğum zaman bana mantıklı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz?

Ikiside 5 para etmez

• Teşekkür ederim.
  • HTC Desire 820 , Xperia Z2 , Lg G2 ama bana kalırsa Zenfone 2 'yi beklemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRewenge

HTC Desire 820 , Xperia Z2 , Lg G2 ama bana kalırsa Zenfone 2 'yi beklemelisin.

Telefonumun bataryasında sorun olmaya başladı %20 şarjı kala telefon donuyor kapanıyor açtıgımda daha fazla şarj görebiliyorum ya da normalden çok daha hızlı bitiyor şarjı onun için en kısa zamanda yeni bir telefona ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    geçen ay açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gönlün hangisini istiyorsa onu al hiç birinde pişman olmassın tabi birde note 3 seçeneği var.
  • Teşekkür ederim :) Aklımdan z2 geçiyor şuan için yine de farklı önerisi olan varsa diye şansımı deneyeyim tekrar :)
  • iphone 4s çok eski parasını hakettiğini düşünmüyorum,A5 boşver.ios tarafında çok temiz ikinci el bulabilirsen iphone 5 (750-1000) lira arasında al,Android ise şu an G2 kullanıyorum gerçekten çok memnunum ama gönlümde Htc çekiciliği var,şunuda söylemek istiyorum bi 1000 liralık Lg g2 ile 2800-3500'lük yeni telefonlar arasında hız ve ek yazılımlar dışında ve +Mp kamera dışında hiç bir fark olduğunu düşünmüyorum zaten telefonum anında giriyor gibi birşey kamerasıda güzel demek istediğim yüksek paralar vermeyelim tercihime gelirsek şöyle sıralayabilirim ;
    -Lg G2
    -Htc 820
    -Xperia Z2

• G2 tavsiye ederim bataryası çok memnun edecektir.
  • note3 ya da z2 olabilir
  • Öncelikle herkese teşekkür ederim yorumlarınızı için
    Aklımdan geçen z2 şuan ve almayı düşünüyorum :)

• Z2 Alabilirsiniz.

Bende note 3, kardeşimde z2 var aralarında fazla fark göremedim ama z2 bana daha çekici geldi. Belki 1.5 senedir aynı telefonu kullandığım için sıradan geliyor olabilir ama z2 sizi kesinlikle Üzmez

• Samsungu hic sevmem ama note3 olabilir..

Ya Da butce aha dusuk tutularak g2 alinabilir

• Biraz daha araştırdım z2 çok ısınan bir telefon dediler z1 veya z3 e bak dediler tekrar yorumunuzu bekliyorum
    Teşekkürler tekrar

• Lg g3 32gb modelini tavsiye ederim. 3Gb ram 13mp kamera ve 4k video cekimi var. 2K ekran cozunurlugu de var. Istanbul bilisimde suan 1450 tl ye 32 gb modeli var. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafapusti -- 24 Mart 2015; 16:21:49 >
  • Z3 hakkında ne düşünüyorsunuz?

• z2 hem ıhtıyaclarına rahatca cevap verebılecek donanımda hemde fıyatı uygun sevıyeye dustu,fp acısındanda olumlu bır model butceyı 2000lere cıkartmamak adına alıp memnun kalacagın telefondur benım onerım.
  • Alacagim kisi z2 nin fazla isindigi icin onermedigini soyledi ve suan kullandigim telefon cok sorun cikartmaya basladi en yakin zamanda degistirmem gerekiyor z3 almayi dusunuyorum ama hala kararsizim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.