Şimdi Ara

telefon önerisi 1500 tl fikir verin lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu ben oyun oynamak için kullanmayacağım oynarsam okey tarzı oyunlar oynarım genellikle video felan izlerim oyun oynarken video izlerden 4 saat kesin açık kalma süresini almalıyım ve telefon fazla ısınmamalı onun hariicnde kamerasıda iyi olmalı telefonun ebatı pek önemli değildir ama hoparlor u iphonede olduğu gibi altta felan olmalıdır arkadaki hoparlor pek işimi görmüyor şuanda lenovo vibex2 kullanıyorum şarjından ve hoparlor yerinden memnun kalmadığım için değiştiriyorum
    aklımda lenovo vibe shot var ama oda stoklarda yok sahibinden de 2. el olarak almayı düşünüyorumbir telefonun pasaport yada yurtiçi kayıtlı olduğunu nasıl anlarım garanti durumunu İMEİ den öğrenebilirmiyim?

• Sony Xperia XA veya 100-200 daha koyarsan LG G4
  • Skywalker732 S kullanıcısına yanıt
    şuanki telefonumdada 2300 mAh pil var onunda şarjı aynı gider diye düğşünüyorum o yüzden sony e sıcak bakmadım lg g4 dede kronik sorunlar var diyorlar tam olarak ne sorunlar var bilmiyorum ama lg dede hoparlor kapak tarafında başka önerim varmı abi 1500 bütçem var
  • bende ariyorum tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iphone 5s kullanıyorum ve wifi ile 5-6 saat rahat film izleyebilirsiniz. Isınma problemi falan da yok ayrıca üretimden galiba kalkmaya başladı ki fiyatlarda düştü epey. 1200 e bile bulabilirsiniz. Onun haricinde lenovo vibe P1 alabilirsiniz 5000 mah gücü var. Isınma problemi çok az diye okumuştum yine araştırılarak alınabilir.

• Müşir98 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera benim için çok önemli dersen Xperia M5 veya XA Ultra olabilir. Huawei P8'in de işini görebileceğine inanıyorum. @Müşir98
  • 1500 bandında ve sizin kriterlerinize uygun cihazlar.

Xiaomi Mi5
    HTC One A9
    Xperia XA Ultra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Xiaomi Mi5

• quote:

Orijinalden alıntı: Müşir98

telefonu ben oyun oynamak için kullanmayacağım oynarsam okey tarzı oyunlar oynarım genellikle video felan izlerim oyun oynarken video izlerden 4 saat kesin açık kalma süresini almalıyım ve telefon fazla ısınmamalı onun hariicnde kamerasıda iyi olmalı telefonun ebatı pek önemli değildir ama hoparlor u iphonede olduğu gibi altta felan olmalıdır arkadaki hoparlor pek işimi görmüyor şuanda lenovo vibex2 kullanıyorum şarjından ve hoparlor yerinden memnun kalmadığım için değiştiriyorum
    aklımda lenovo vibe shot var ama oda stoklarda yok sahibinden de 2. el olarak almayı düşünüyorumbir telefonun pasaport yada yurtiçi kayıtlı olduğunu nasıl anlarım garanti durumunu İMEİ den öğrenebilirmiyim?

Kimse senin istegin dogrultusunda oneri yapmamis pil ve kamera istemissin lenovo vipe p1 e bak kamera sonuclari seni tatmin ederse pili 5000 mah ve cok cok uzun sureler gidiyor onun haricinde htc desire 828 e bak o butceye alabilicegin bir diger telefon olarak pil konusunda gene uzmez g4 pil suresi uzun olan bir cihaz degil 1000 tlye gm 5 plus alabilirsin onun pil ve kamera performansi gayet iyi pil performansi uzun cihaz istiyorsan mumkunse aldigin cihaz mediatek islemci bulundurmasin mediatek islemciler cok enerji tuketiyor

• onr1818 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler fikrin için

• quote:

Teşekkürler fikrin için

Hepsiburadada samsung turkiye garantili a52016 gordum 1300 kusurdu onunda pil performansi cok iyidir onada bak

• Skywalker732 S kullanıcısına yanıt
    G4 ü ithalatçı garantili alırsam sorun yasarmıyım cihazda kronik sorun varmı

• quote:

G4 ü ithalatçı garantili alırsam sorun yasarmıyım cihazda kronik sorun varmı

Var
  • İthalatçı garantili almamanı tavsiye ederim ama illa alacaksan da 5M Migros veya Carrefour gibi yerlerden almak mantıklı olabilir en azından arkasında büyük bi şirket olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.