Şimdi Ara

:::TELEFON ÖNERİSİ=>ACİL:::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 sene onceye kadar k750i kullanıyordum ve ınanılmaz memnundum telefonumdan artık miyadı doldugu ıcın hedıye gelen samsung f480 kullanmaya basladım ama İllallah ettim telefondan dokunmatık telefon bana gore degılmıs..bana k750i ye kullanıs olarak en yakın telefonu soyleyebılır mısınız? C510 almayı dusundum ondada drıver falan fılan sorunlu alet gıbı..önerı beklıyorum

saygılar

• Kardeş düşündüğün telefon fena değil aslında sorunlu olduğunu nerden çıkardın bilmiyorum ama driver filan demişsin. Camdriver dan bahsediyorsan o zaten bütün SE lerde geçerli bir durum. Yani kamerasından daha iyi verim almak için modifiye edilmiş camdriver kullanıyorlar olay bu sorun filan değil.

dokunmatik olur dersen biraz daha bekle Sony ericsson un yeni modelleri gelecek baya güzel cihazlar onalrdan almanı tavsiye ederim. Ama yok ben dokunmatik istemiyorum dersende C510 iyi telefon diğer önereceğim modeller W995-G705-C903-C902(sıfır veya temiz 2. el) birde tabi 2. el temiz K850i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 8 Mart 2010; 14:35:54 >
  • dostum c510 un karsıdan gelen seste de problemlı oldugu soylenıyor..boguk gelıyormus.aslında k750i ye en yakın telefon bu gıbı ama ben pısman olmak ıstemıyorum.telefonu sadece konusmak ıcın kullanacagım ozellıklerı onemlı degıl benım ıcın..
  • K750i ile hemen hemen aynı özelliklere sahip bir fiyat/perfonmans telefonu Fiyatı 270 ile 300 arası.

SE J105 Naite

• c510 da ne gibi sorunlar var....
  • c510 kullanıcısı olarak bildiğim kadarıyla hiç bir sorun yok...

CANAVAR gibi telefon...
  • kim söylemisse yalan söylemiş.. orjinal sesi gayet yeterli ve net.. güzel bir akustikle telefonun sesi müzik setine dönüyor...

quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

dostum c510 un karsıdan gelen seste de problemlı oldugu soylenıyor..boguk gelıyormus.aslında k750i ye en yakın telefon bu gıbı ama ben pısman olmak ıstemıyorum.telefonu sadece konusmak ıcın kullanacagım ozellıklerı onemlı degıl benım ıcın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

kim söylemisse yalan söylemiş.. orjinal sesi gayet yeterli ve net.. güzel bir akustikle telefonun sesi müzik setine dönüyor...

quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

dostum c510 un karsıdan gelen seste de problemlı oldugu soylenıyor..boguk gelıyormus.aslında k750i ye en yakın telefon bu gıbı ama ben pısman olmak ıstemıyorum.telefonu sadece konusmak ıcın kullanacagım ozellıklerı onemlı degıl benım ıcın..

dostum grısını bulamadım ya..nereden temın edebılırız acaba..?
  • ben teknosadan almıştım..

genelde grisini bulmak kolay benimde gönlümden siyah rengi geçiyordu fakat bulamadım..
  • Eğer "otofokus-LED flaş(kutu içeriği :))" önemli değilse Naite,şarjı çok ii gider...
    Onun dışında C510 .(ses problemi vs sorunları kesinlikle yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

K750i ile hemen hemen aynı özelliklere sahip bir fiyat/perfonmans telefonu Fiyatı 270 ile 300 arası.

SE J105 Naite

Bu arada illaki Sony Ericsson mu istiyorsun ?

• dostum sony ericsson k750i yı yaklasık 3 sene kullandım alıskınım cok kolay ve rahat gelıyodu bana..nokıada olabılır aslında ama karar veremedım nokıada herhangı bır tlfna..e66 dusundum bır ara vazgectım..fıyat olarak maksımum 550 lıra olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.