Şimdi Ara

Telefon Sapığını Bulma Yolu Varmi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkça başimiza gelen bir problem 2 gündür biri ariyor öpücük felan atiyor ama konuşmuyor tabi özel numaradan arıyor. Bu kim merak ettim ondan ötürü gizli numaralari kapatmak en son cözüm. Savcılıkla ugraşmak felan lazim diyor coğu kişi bunun başka bir yolu yoqmu??

Lütfen yardimci olun internetten araştirdim pek fazla bişi bulamadim ve genelde 2-3 yil önceki konular oldugu icin belki günümüzde bulma yolu olabilecegini düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centilmen.4444 -- 22 Nisan 2015; 1:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcılığa verdikten sonra yarım saatte numarayı buluyorlar diye biliyorum..
  • İşi savcılıga cekersem iş büyür şikayetci olmam felan gerekebilir diye düşünüyorum.

• Aveaysan cikiyo online islemlerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • annemin süper bir çözümü vardı 2 saatte bulmuşlardı

taksicilere, parti merkezlerine özellikle MHP, ocağa, şimdi onu cemaat merkezi olarak uygulayabilirsiniz, fırıncılara birde avukata gidip kızımı siz rahatsız ettiriyormuşsunuz deyip inandırmış ve 2 saat içinde elemanı bulup memleketine yollattırmıştı gitmeden önce de bizim evi arayıp özür diletmişti. vay anasına beee ne eğlenceydi o gün
  • Özel numaradan gelen çağrılara hattınızı kapattırın, sizi birisi özel numara ile aradığında "bu kişi özel numaradan gelen çağrıları kabul etmemektedir" diyor arayan kişiye.. Tabi diğer bir çözüm ise savcılığa suç duyurusunda bulunup şikayetci olmanız.. En kısa sürede sorun çözüme kavuşur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.