Şimdi Ara

Telefon Seçimi :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almaya karar verdim yurt dışından düşünüyorum almayı bu yüzden fiyat önemli değil kafamda sony xperia z2 , HTC M8 ve samsung galaxy s5 bu üç telefon var aralarında en beğendiğim Z2 uzun süre kullanmak istediğim için danışmadan almayım dedim yaklaşık 2 aydır araştırıyorum sizin bi öneriniz varmı?

Bi de şöyle bir çakallık düşünüyorum bilindiği gibi amerika da iphone baya ucuz direk 5s alıp burda satsam o paraya ekleyip z2 alsam karlı olurmu ? z2 amerikaya pek ucuz gelmiyormuş sanırım ondan bu fikir geldi kafam allak bullak yardımcı olursanız çok sevinirim :)

• Kardeş çok büyük telefon seversen LG'ye bir göz atıver :) LG G3'te adamlar devrim yaptı ama 5.5 inc sana büyük gelirse amenna, Z2 almanı tavsiye ederim (m8) kadar sade olmasa da şatafatıyla ünlü :) ama (m8) tam bir TELEFON kardeşim, S5 gibi veya başka tü gereksiz yazılım içeren telefonlar gibi oyuncak değil :) Z2'de de biraz oyuncağa kaçış var gibime geliyor ama Sana öönerim 2 tanedir: Z2 veya G3
  • Z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Z2
    z2 veya g3 düşünebilirsin
  • mrbordomavi M kullanıcısına yanıt
    z2 yi ben inceledim ekranı hala kötü ve ipse geçmiş ama hiç iyi değildi tasarım olarakta kötü arayüzü çok sıkıcı bence fiyatını haketmiyor kaldı ki 6ayda bir amiral gemisi çıkaran firma oldu artık sony
  • Z2'nin aşırı ısınmadan dolayı hata verdiği söyleniyor z2 için biraz daha beklemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Z2'nin aşırı ısınmadan dolayı hata verdiği söyleniyor z2 için biraz daha beklemekte fayda var.
    5s 64gb al sonra satar istediğin cihazı burdan alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrbordomavi M kullanıcısına yanıt
    G3 te 2k ekran oldugundan dolayi performans sikintisi var.
    Sony Z2 ise 4k video kaydi yaparken isinip hata veriyor

HTC One M8 almani oneririm. Pili 2600 yazdigina bakma Li-Polymer oldugundan 2600, tam 2600 yani.

Sahsen ben aldigim telefonun modasi gecmemesi acisindan bile gider M8 alirdim. Cunku Snapdragon 805 dagitilmaya baslaninca sony yine telefon yapacak Z2 nin modasi gececek.
    Ayrica sony i yazilim ozurlu olarak adlandiriyorum kimse de kusura bakmasin.
    Z1, Z1 compact eyvallahta Z2 yemedi.

• 4k video sıkıntısı güncelleme ile giderilir diye düşünüyorum. Z2 iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeteHann55

Kardeş çok büyük telefon seversen LG'ye bir göz atıver :) LG G3'te adamlar devrim yaptı ama 5.5 inc sana büyük gelirse amenna, Z2 almanı tavsiye ederim (m8) kadar sade olmasa da şatafatıyla ünlü :) ama (m8) tam bir TELEFON kardeşim, S5 gibi veya başka tü gereksiz yazılım içeren telefonlar gibi oyuncak değil :) Z2'de de biraz oyuncağa kaçış var gibime geliyor ama Sana öönerim 2 tanedir: Z2 veya G3

Z2 ile G3 aynı boyutta ama G3 5.5 inç iken Z2 5.2 inç.Telefonları yan yana koyduğunda Z2'nin kalın çerçeveleri çok sırıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

quote:

Kardeş çok büyük telefon seversen LG'ye bir göz atıver :) LG G3'te adamlar devrim yaptı ama 5.5 inc sana büyük gelirse amenna, Z2 almanı tavsiye ederim (m8) kadar sade olmasa da şatafatıyla ünlü :) ama (m8) tam bir TELEFON kardeşim, S5 gibi veya başka tü gereksiz yazılım içeren telefonlar gibi oyuncak değil :) Z2'de de biraz oyuncağa kaçış var gibime geliyor ama Sana öönerim 2 tanedir: Z2 veya G3

Z2 ile G3 aynı boyutta ama G3 5.5 inç iken Z2 5.2 inç.Telefonları yan yana koyduğunda Z2'nin kalın çerçeveleri çok sırıtıyor.
    G3-Z2-M8 kafana hangisi yatarsa dağlar kadar fark yok.Hepsi üst düzey

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

z2 yi ben inceledim ekranı hala kötü ve ipse geçmiş ama hiç iyi değildi tasarım olarakta kötü arayüzü çok sıkıcı bence fiyatını haketmiyor kaldı ki 6ayda bir amiral gemisi çıkaran firma oldu artık sony

1-2 inceleme videosu izledim z1 deki ekranı düzetmişler diyodu ama pek başarılı olamamışlar herhalde.
    Bence çok erken çıkardılar biraz daha sabretmeleri lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Z2'nin aşırı ısınmadan dolayı hata verdiği söyleniyor z2 için biraz daha beklemekte fayda var.

Isınma olayını Çinde kulanılan bi soğutucu takılıp halledilecekti diye biliyodum ben o yüzden cıkışını ertelemişerdi şu an inceleme yapan kanalların çoğunda eski model var ben ısınma olayı halledilmiştir diye düşünüyorum zaten ısınmayan telefon yok gibi bişey :D
  • quote:

Ya şu LG de ki (sözde) kullanımı kolaylaştıran arkadaki tuşlar baya sinir etti beni elime aldım G2 yi çok rahatsız oldum ondan kafadan eledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbordomavi

quote:

Ya şu LG de ki (sözde) kullanımı kolaylaştıran arkadaki tuşlar baya sinir etti beni elime aldım G2 yi çok rahatsız oldum ondan kafadan eledim :)

Z2 düşün bence ekran gayet iyi olmuş şimdi.Xperia arayüzünü beğenmezsen tavsiyem M8'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

HTC One M8 almani oneririm. Pili 2600 yazdigina bakma Li-Polymer oldugundan 2600, tam 2600 yani.

Sahsen ben aldigim telefonun modasi gecmemesi acisindan bile gider M8 alirdim. Cunku Snapdragon 805 dagitilmaya baslaninca sony yine telefon yapacak Z2 nin modasi gececek.

Şu ısınıp hata verme olaya düzeltilmiş olabiir çinden bi soğutucu takıcaklardı bide 9dk 4k video cekersen hata veriyo yani ben okadar uzun 4k video cekiceğimi düşünmüyorum :D
    HTC hep kafamda olan bi telefon şu 3 boyutlu fotoraf olayını baya merak etmiştim denedim tam bi fiyasko resmin sağı solu sacma sapan uzuyo ama onun haricindeki kamerası başarılı.
    Pillerinin dayanma süreleri arasında pek bi fark yok.
    Z2 nin modası geçmesi konusunda tamamen hakısın kafamı kurcalayan bi yanıda o şimdi alıcam telefonu sonra değeri bi anda düşerse baya üzülürüm.
    En son ya z2 yada m8 alıcam ama karar veremiyorum :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

1-2 inceleme videosu izledim z1 deki ekranı düzetmişler diyodu ama pek başarılı olamamışlar herhalde.
    Bence çok erken çıkardılar biraz daha sabretmeleri lazımdı

Duzeltemediler z1 ve z1c den sonra baktım z2ye pek bir fark yoktu ekranda hala kotu bide 4k video çekimlerinde ısınmadan sorun yasayanlar olmus

• quote:

quote:

Şu ısınıp hata verme olaya düzeltilmiş olabiir çinden bi soğutucu takıcaklardı bide 9dk 4k video cekersen hata veriyo yani ben okadar uzun 4k video cekiceğimi düşünmüyorum :D
    HTC hep kafamda olan bi telefon şu 3 boyutlu fotoraf olayını baya merak etmiştim denedim tam bi fiyasko resmin sağı solu sacma sapan uzuyo ama onun haricindeki kamerası başarılı.
    Z2 nin modası geçmesi konusunda tamamen hakısın kafamı kurcalayan bi yanıda o şimdi alıcam telefonu sonra değeri bi anda düşerse baya üzülürüm.
    Değeri illa ki düşecek. Z çıktı 1899TL den. Z1 çıkınca direk 1200 'e düştü.
    HTC One M7 hala 1600 civarlarında. M7'nin düşmeme sebebi de yılın telefonu seçilmesi zaten.

SONY 'nin yaptığı işleri sevmiyorum zırt pırt telefon çıkarmaları vesaire.
    En azından HTC amiral gemisini 1 sene boyunca sürdürüyor. İlk başlarda Tegra chipseti ile bi başarı yakalayamadı da sonradan akıllandı.
    Şimdi güncelleştirmeleri falan da veriyor.
    Benim tercihim HTC'den yana olurdu. Sense arayüzü daha başarılı ve daha hızlı.
    Komple metal gövde olması da işlemciyi serin tutar, bu da performans kaybını engeller.

• quote:

quote:

3-4 ay sonra Z3 çıkar modası geçer. Z 'ye ne oldu, Z1 çıktığı gibi fiyatı 1200'e indi.
    HTC en azından amiral gemisini yılda 1 değişiyor.
    Tegra chipseti ile pek birşey elde edemedi ama Snapdragon ile akıllandı, güncelleştirmeleri falanda veriyor.
    Ayrıca sense arayüzü, sony'in arayüzü basit olmasına rağmen daha hızlı.

Komple metal gövde olmasıda işlemciyi serin tutar, performans düşüklüğünü engeller.
    Benim tercihim HTC olurdu çünkü malzeme kalitesi çok yüksek. Yazılımı da iyi.

Çoğu insan hala içinde ki cpu,gpu vs bakıyor. Fakat işin bunda bitmediğini gösteren markalardan birisi HTC

• quote:

Orijinalden alıntı: xotac

3-4 ay sonra Z3 çıkar modası geçer. Z 'ye ne oldu, Z1 çıktığı gibi fiyatı 1200'e indi.
    HTC en azından amiral gemisini yılda 1 değişiyor.
    Tegra chipseti ile pek birşey elde edemedi ama Snapdragon ile akıllandı, güncelleştirmeleri falanda veriyor.
    Ayrıca sense arayüzü, sony'in arayüzü basit olmasına rağmen daha hızlı.

Komple metal gövde olmasıda işlemciyi serin tutar, performans düşüklüğünü engeller.
    Benim tercihim HTC olurdu çünkü malzeme kalitesi çok yüksek. Yazılımı da iyi.

Çoğu insan hala içinde ki cpu,gpu vs bakıyor. Fakat işin bunda bitmediğini gösteren markalardan birisi HTC

Alıntıları Göster
    Telefonu elinize almadan bu kadar büyük yorumlar yapmayın. G3 de 2k ekran olduğundan dolayı performans sıkıntısı varmış falan yav bi gelsin telefon bi bak bakalım niye sıkıntısı olsun Lg nin en yeni amirali hiçde performans sıkıntısı olmayacak bana göre. Herşey optimize edilir rahat olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.