Şimdi Ara

Telefon seçimi (G3-Z2-HTC M8S)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşime yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Hattını Vadofone'a taşıyıp,telefonuda ordan almayı planlıyorum.Normalde operatörden telefon almaya sıcak bakmam ama Lg G3 için kabaca bir hesaplama yaptım.Vatan'da G3 16gb fiyatı 1499tl.Odeobank kredisi ile 1 yıllık vadeyle alınca 60tl fark alıyorlar,iki yıla vurunca 120-130tl civarı bir fark alırlar.Vadofone 24 ay için 60tl istiyor birde seçtiğim tarifedeki 10tl'lik indirimi telefon alınca uygulamıyor.Yani telefon aylık 70tl'ye geliyor.iki yıl sonunda telefon 1680tl'ye geliyor.(Htc M8s'de 1680tl'ye geliyor).Vatanla arasında 50tl bir fark var sadece,aradaki bu küçük fark sadece Lg G3 ve Htc One M8S için geçerli,diğer modellerde vade farkı çok yüksek. G3 hakkında az çok bilgim var, Htc One m8s'i merak ettim 8 çekirdek Snapdradon 615 nasıl bir işlemcidir,telefonun G3'e göre artıları ve eksileri nelerdir? Yaklaşık bir aydır Sony Z2 kullanıyorum,telefondan çokta mennunum ama Vadofene'da satışı yok, birde 2 tane aynı telefon yerine farklı alternatifler olsun istiyorum. Sizce Htc M8S mi yoksa G3 mü yada hiç maceraya girmeyip vatan'dan bir tane daha Z2 mi alsam.

• Macera aramayın bence z2 oldukça dolu bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 güzel cihaz fakat Android 6.0 almayacağı yönünde haberler var. Bu konuyu bir araştırın derim.

LG G3 kesinlikle düşünmeyin. Kronik sorunları ayyuka çıktı, yüksek ekran çözünürlüğü nedeni ile hem ağır hem de şarjı çok çabuk bitiyor.

Ben M8S kullanıyorum, Vodafone'dan aldım ve oldukça memnunum. Z2 ile arasında kullanımda bariz bir hız farkı yok. İşlemcisi 64 bit olduğu için ileride bu fark daha da azalacaktır diye düşünüyorum. Sabah 06:30 - Gece 23:30 kullanımında ortalama %40 şarjım kalmış oluyor. ( 2G - Wifi sürekli açık - Senkron açık - Orta yoğunlukta kullanım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankemir -- 29 Eylül 2015; 9:40:19 >
  • Kendim Z2 kullanıyorum,tam tersi Android 6'yı büyük ihtimalle alacak çokta iyi telefon ama aynı telefondan iki tane olsun istemiyorum. Telefonlara bakarken c5 ultra'yı gördük, ekran büyüklüğü cezbetti,muhtemelen onu alacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 29 Eylül 2015; 12:57:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanri12 kullanıcısına yanıt
    her türlü g3 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

her türlü g3 al

Z2 alırkende aklımda G3 vardı,birbirlerine yakın telefonlardı ama telefonu elinize alınca Z2 çok daha kalteli duruyor,bugün Htc One m8'e baktım onun malzeme kalitesi daha da iyi. Yinede Z2'ye altarnatif olsun diye G3'e hafiften yönlendirmeye çalıştım ama eşime C5 ultra daha cazip geldi,aldık.
  • Z2veya M8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Z2veya M8

Vatan'dan C5 ultra alındı.3-4 gün sonra teslim edecekler. M8'in malzeme kalitesi çok iyi ama yaklaşık Z2'den 300tl daha pahalı. C5 gelince artık Z2 ile kıyaslarım.
  • sanri12 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. C5 de güzel cihazdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.