Şimdi Ara

Telefon seçimi hakkında lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefon almayı düşünüyorum fakat nakit veya kredi kartıyla alacak durumda değilim. Kvk Storeden turkcell faturama ek alacağım. 1400 lirayı geçmeyecek bir şey düşünüyorum.

Bana 3 telefon önerdiler;

Huawei G7
    Asus Zenfone 2-16 GB
    Sony Xperia C5 Ultra

Bu modelleri kullanan veya deneyim sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi?
    Genel kullanım amacım sosyal medya(Twitter,Youtube) ve oyun olacak(Clash Of Clans, Empires and Allien, Clash for down) bunlara yönelik yönlerirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdencitlak -- 18 Ocak 2016; 18:39:07 >

• Yardımcı olabilecek birilerini mutlaka olmalı koca forum
  • Kim önerdiyse elinde kalanı size satmaya çalışmış Zen2 16 GB 3 GB ram, 32 GB olan 4 GB RAM'e sahip ve 4'lüğe bütçeniz yetiyor. Ayrıca oyun falan oynanacaksa ben bir de Lenovo vibe P1'e bakın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Kim önerdiyse elinde kalanı size satmaya çalışmış Zen2 16 GB 3 GB ram, 32 GB olan 4 GB RAM'e sahip ve 4'lüğe bütçeniz yetiyor. Ayrıca oyun falan oynanacaksa ben bir de Lenovo vibe P1'e bakın derim.

teşekkür ederim bu açıdan hiç bakmadım. zf2de 4 gb ramli idi sadece işlemci frekansı 2.33 değilde 1.83 idi cok fark eder mi kullananlara soram dedim. Lenova vardır umarım
  • erdencitlak E kullanıcısına yanıt
    http://m.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php

Ben yanlış biliyormuşum. Ayrıca sadece operatör ile mi alacaksınız? Kredi kullanıp da büyük mağazalardan da alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

http://m.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php

Ben yanlış biliyormuşum. Ayrıca sadece operatör ile mi alacaksınız? Kredi kullanıp da büyük mağazalardan da alınabilir.

yok hocam sadece operatör ile alabilirim anca. turkcell magazasında telefon kısıtlı yüksek model tutmutlar genel olarak. bende kvk store ile görüştüm onlar turkcell faturasına yansıtabiliyormus ürün yelpazesi biraz geniş ama p8,mate 7 gibi modeller yoktu. sony m5 var onunda hiç olumlu yorumunu görmedim servise giden bile sorun çözülmeden dönüyormuş

• C5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Laptop seçimi için yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.