Şimdi Ara

Telefon Seçimi (Moto Z Play, Lenova P2, Huaewei G5 2017)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Note 3 telefonumun kasasını değiştireyim derken telefonu perte çıkarttım. Bu yüzden yeni telefon arayışı içindeyim. Moto Z Play, Lenovo P2 ve Huawei G5 (2017) telefon modelleri arasında seçim yapmayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim. Karar vermem için sizlerdeden fikir almaya ihtiyacım var. Siz olsanız hangi telefonu tercih edersiniz?

• xperia x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriniz için teşekkür ederim fakat Sony marka telefon almayı düşünmüyorum. Moto Z Play'den de vazgeçtim kamerası gayet güzel; ois felan da var ama telefonun kasası çok kalın duruyor ve görünümü çok kötü geldi yakından inceleyince. Tercihimi p2 veya gr5 üzerinde yapıcam ama karar veremedim halen yarın telefonu almam gerekiyor :)
  • Moto z play tercih edilebilir.

• Elbette Huawei GR5 (2017) namı diğer honor 6x

lenovo nun telefonlarını önermek.

• Arkadaşlar ilgilenip mesaj attığınız için hepinize teşekkür ederim. Fakat ben tercihimi Lenovo P2'den yana kullandım. Şuan gayet memnunum telefondan. Şarjı gerçekten de efsane ve gayet hızlı bir cihaz. Aldığımı pişman olmam umarım
  • dostum bende 2017 a7 ile p2 arasında kaldım yardım ... moto z bakıyordum ama pil çok kötü ..2000-2200 arası tavsiyede olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zamisli Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum,
    Senin dediğin modellere bende baktım. Moto Z görünümü hoşuma gitmedi ve bataryası düşük geldi. Moto Z Play modeli ise çok kaba geldi. Samsung telefon deneyimim olduğu için ve hiç bir zamanda bu markanın telefonundan memnun olmadığım için (güncelleme derdi, ahize sesi sorunları vs.) farklı marka telefona yöneldim.

Lenovo P2 gerçekten iyi bir telefon. Bataryası zaten yoğun kullanımda 2 günü çok rahat şekilde çıkartıcak gibi. Herhangi bir kasma donma veya ısınma sorunu yaşamadım. Benim telefondan beklentim şunlardı alırken; Ahize sesi kaliteli olsun, şarjı uzun gitsin, telefonda kasma veya donma olmasın, telefon görünümü güzel olsun, bluetooth, wifi, miracast gibi bağlanma durumlarında kopma vs. herhangi bir sıkıntı çıkmasın, güncelleme sıkıntısı olmasın. Bu yüzden Lenovo P2'yi tercih ettim ben. Eminim sende alırsan memnun kalırsın telefondan özellikle şarj olayından kurtulmak çok büyük keyif...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.