Şimdi Ara

Telefon seçimi YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en kısa zamanda bir telefon almam lazım. Şu an bir telefonum yok ve böyle zor oluyor. İlk olarak vodafoneye gittim taksit kolaylığı olsun diye. Xperia m4 Aqua vardı. Sony leri iyi diye biliyorum araştırdım çok iyi özellikleri ama hafıza çok büyük bir sorun. O yüzden vazgeçtim bu telefondan da. Yorumlara bu fiyata daha iyi telefonlar var bunu niye alıyorsunuz anlamıyorum demişler. İşte ben o fiyata daha iyi telefonları bulamadım. Bu sene üniversteye hazırlanıyorum ve çalışmaya başladım. Yani öyle uzun uzun araştıramıyorum anlayacağınız. İnternnet zaten bilgi kalabalığı. Herneyse 1000-1200 civarlarında fiyatlarda Kameraların kaliteli olması önemli benim için. Ekran kaliteside. Böyle ortalama bütçeliler için fiyat performans oranı yüksek telefon önerileriniz var mı arkadaşlar.

• ayçaaydın kullanıcısına yanıt
    O fiyatlara heryerden alabileceğiniz Huawei Ascend G7 var. O fiyat aralığındaki en iyi kameraya sahip cihazdır. Pişman olmazsınız
  • Xperia c4. Arka.kamera.iyi,on kamera dunyanin en iyi selfie cihazi seçildi, ekran z3ten sonraki en kaliteli panel,1 aydir cok memnunum G2 den gectim,tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bekleyin zte z9 mini geliyor
  • Z3 Compact 1300 liraya düşmüş sanırım bi araştırabilirsin eğer fiyatı sana uygunsa tavsiye ederim. Gerek bataryası olsun gerek kamerası olsun gerekse performansı olsun seni pişman etmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör seçimi yardım...!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.