Şimdi Ara

Telefon Seçimi Yardımınız İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu acmamın sebebi telefon markası ve modeli konusunda kararsız kalmam.Uzun zamandır telefon değiştirmiyorum artık vaktinin geldiğini düşünyorum.Fakat piyasada bir çok telefon var.Bütçem 1000tl kadar.Neler önerirsiniz.Kullanış açısından guzel uygulamalar bakımından zengin ve birazda havalı bır telefon istiyorum şimdiden teşekkürler

• 2. El iphone 3gS
  • HTC Desire
  • htc desire bende duymuştumda daha once hiç kullanmadım dokunmatıgı fılan nasıl kullanışlımı ?
  • Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama herhangi bir tekno markete gidip kendin gör. Vodafone bayilerine de gidebilirsin. Dokumatiği harika. iPhone 4 ile kıyaslanan bir telefon. Elbette iPhone 4 göre bazı dezavantajları var. İşletim sistemi harika olmasına rağmen ülkemizde iOS kadar oturaklı değil. Uygulama yüklerken ararken bazı sorunlar olabilir. Zaten iPhone ile arasında 500 lira fark var. Seni %100 tatmin edeceğine eminim.
  • 1000 tl verip 2.el telefon alma nokia N8 C7 samsung Wave2 sony ericsson x10 bunlardan birini al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 5 Şubat 2011; 15:28:04 >
  • se xperia x10 a bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung Galaxy S bilgili arkadaşlar daha detaylı anlatırlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama herhangi bir tekno markete gidip kendin gör. Vodafone bayilerine de gidebilirsin. Dokumatiği harika. iPhone 4 ile kıyaslanan bir telefon. Elbette iPhone 4 göre bazı dezavantajları var. İşletim sistemi harika olmasına rağmen ülkemizde iOS kadar oturaklı değil. Uygulama yüklerken ararken bazı sorunlar olabilir. Zaten iPhone ile arasında 500 lira fark var. Seni %100 tatmin edeceğine eminim.

izmirde oturuyorum.bende htc veya sony x10 bakıyorumdum netten 2 sı arasında dusunuyorum su anda uygulamlar konusundaki sıkıntılar nasıl oluyor?
    Mertcan.
    nokıia n8 de cok fazla sorun oldugunu ve beklenenı vermedıgını soyluyorlar ama kararsızım nokıa konsunda

• Android Market ülkemize kapalı. O nedenle alternatif marketler ile uygulama indirmek zorundasın.Ya da programlarıyla oynayıp uygun hale getirmelisin. iOS'de ise böyle problem yok. Tıkla indir. Bu sorun sadece HTC'de değil, tüm Android telefonlarında mevcut.
  • Anladım peki ben şu anda htc ye baktıgımda htc desire, htc desire hd, htc touch pro gıbı modeller var bunların ıcınde en kullanışlı ve güzel olanı hangısı peki tavsiye edebilceğin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.