Bildirim
telefon tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Euro yükseldiği için ucuz telefon bulmak zorlaştı. Dediğin kriterlere uyan 2600 ve 1600 var renkli ekranlı ve ucuz. Daha da ucuzları renkli ekranlı falan değil.
2600: 152 YTL
1600: 153 YTL (Fiyatlar Genpa'dan alıntıdır) -
quote:
Orjinalden alıntı: KNİGHT586
Euro yükseldiği için ucuz telefon bulmak zorlaştı. Dediğin kriterlere uyan 2600 ve 1600 var renkli ekranlı ve ucuz. Daha da ucuzları renkli ekranlı falan değil.
2600: 152 YTL
1600: 153 YTL (Fiyatlar Genpa'dan alıntıdır)
Bencede -
2600 da öylemidir bilmiyorum ama tam 1600 alacakken kvk'dan görevliye rica etmiştim bi açabilirmiyim menüsü fln nasıl diye. çok acayip ve kullanışsız geldi bana (renkli ekran diyorlar ama sadece ''renk'' var yani .. avantajlı yanı çok uzun süre şarjı gidiyor )vazgeçtim almaktan snr biraz daha para koydum 3120 aldım.sen de bi araştır istersen sonra baban güçlük çekmesin aslında aradığın kriteri bir alta(1100 ve türevleri) veya bi üste (3120vs..) çekebilirsen daha karlı çıkabilirsin gibi geliyor bana..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsekan -- 3 Haziran 2006; 18:38:03 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan hesap makinesi silindi
- sim kart depolama alanı dolu
- ınsert sım ne demek
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefon ekranı neden yanıp söner
- telefon hoparlör temizleme
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
- numara sorgulama
- türk telekom numara değiştirme
- türk telekom ödemeli arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X