Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm beyler çok telefon kullanan biriyim daha çok facebook messenger bide fotoğraf programlarıyla ilgilenirim arada birde real racing 3 gibi oyunlar oynarım 1000 tl bütçeyle bunları karşilicak telefon ama 1000 tl den bir kuruş üstü olmaz.

• Gm 4G ya da Sony E4G isinizi gorecektir. Artan parayla da aksesuar alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Yanlız işlemcisi ve ram en az 1 gb işlemci de rahat kullanabilmek için 1.60 ghz olmalı en az verdiğiniz telefonlarda bu mevcutmu ?
  • Aleykümselam. Öncelikle size bataryası sağlam bir telefon lazım. Ben Huawei G7 öneririm ki aradığınız fiyata gore iyi bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm 4G de snapdragon 410 ve 2 gb ram var yani real racing 3 de hic sorun yasamazsiniz ayrica android one var bu da demek oluyor ki, telefon 2 yil google tarafindan garanti guncelleme alacak. Ha bu arada yukardaki arkadas huawei onermis, mis gibi de olur cok da guzel bir telefondur kendileri. Benim aklima gelmemisti.

• bedo20 kullanıcısına yanıt
    Evet ama bu dediğiniz telefon quad core 1.20 ghz lık işlemci ile 3310 dan farkı olmayan bir telefon evet hızlı olabilir ama o 1 gb ram i doldurup 1 gb boş kaldığı zaman elektronik bir kablumbağadan bir farkı kalmayacak teşekkürler. Başka tavsiyeleriniz varsa açığım ama işlemci ve ram konusuna dikkat ! :)
  • Meizu Mx4 incelemenizi oneririm ozaman.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99055419

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bedo20 kullanıcısına yanıt
    1000 Tl demiştim :) bu verdiğiniz telefon 1399 tl bu verdiğiniz sitede hiç güvenilir bir yere benzemiyor
  • 500 liraya lenovo k3 note al

• Artzz A kullanıcısına yanıt
    Pardon fiyat kısmını atlamisim. Ben sadece fikir sahibi olması açısından attım linki. Aklıma da o fiyat aralığında bir telefon gelmiyor size uygun. Bilen arkadaşlar umarım yardımcı olurlar

• Yapacak bir şey yok sanırım laptopuda satıcaz 1600 tl gibi bir bütçeye zenfone 2 almam daha iyi olacak gibi ama laptopun markası Casper Nirvana NB 15.6 A15FB alalı daha 15 ay oldu bunu nereye satabilirim ne kadara arkadaşlar bi tavsiye veyatta fikir sunarmısınz ?
  • Sana asus zenfone 5 i öneririm birde şık olsun istiyosan gm discovery air

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.