Şimdi Ara

TELEFON TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım sıfır telefon almayı düşünüyorum fiyatı en fazla 200-300 ytl olacak resim ve video görüntülerini pc ye attığım zaman çok net olacak yani fiyatı biraz uygun olup ama özellikleri iyi olan ne tavsiye edersiniz sesi megapikseli işletim sistemi falan iyi olsun aklımda motorola e2 yada SONY ERICSSON W810i var ama siz ne dersiniz eğer 2 elini uyguna bulursam bunuda düşünüyorum Sony Ericsson K790i hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagdeviren_58 -- 26 Aralık 2007; 3:26:46 >

• W810i ve k790i iyi foto kalitesi sunar ama video kalitesi cokiyi degildir.yalnız hayret sekilde W810i videolarını PCye attıgımda oldukca guzel gosterdigini gordum.K790i'den cokdaha iyi.

E2nin hem video hem foto kalitesi kotudur.

foto kalitesinden biraz odun verebilirsen nokia 6233 cokiyi video kalitesi sunar.bu fiyata da daha iyisini bulmak zor zaten.
  • K790, fotoğraf konusunda alınabilcek nadir telefonlardan biridir.
  • Temiz bir ikinci el K790i ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

-Fotoğraf kalitesi, 3.2mp otofokuslu kamera, xenon flaş
    -Ekran kalitesi, 240x320 piksel
    -Malzeme kalitesi
    -Hafıza miktarı, 64mb telefon belleği
    -İşlemci hızı, 215mHz ARM9
    -RSS okuyucu, A2DP profili, PictBridge, 72 ton polifonik melodi
    -Batarya, 950mAh
  • Alabilirsen sıfır al K790i'yi. temiz bulursan ikinci el de olur. İkinci seçenek olarak W810i olabilir. Yakında fiyatı 300'e iner.
  • e2 ben de var kamerası 1.3mp için oldukça başarılı ancak özellikle kamera unsurlarını ön planda tutuyorsan başka tellere bakmalısın özellikle de SE lere K serisini tercih etmeni öneririm.
  • w810i yada k790i den birini bende düşünüyorum ama k790i aşağı yukarı 100ytl daha pahalı bu farkı vermeye değermi değmezmi bilmiyorum açıkçası... Acaba K790i alırsam ayrı fotoğraf makinesine ihtiyaç kalmadan dijital fotoğraf makinesi gibi kullanabilirmiyim(amatör olarak)
  • bence w810i al
  • fiyat cok dustu k790i nın 400-440 arası seyredıyor bu fıyata deger
  • K790i muzik ve video hariç pekcok acıdan daha iyidir W810iden yalnız onun da tasarımı hoş degil..E2 de olabilir ama onun da tasarımı hoş degil, çok yavaş, surekli ugraşmak zorunda kalırsın

2. el almanı hicbir sekilde onermem. Onun yerine sıfır bir W810i veya E2 al cok daha iyi.W200 de olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.