arkadşlar;bana müzik dinlyebilecğim,arttırılabilir hafızası olan 180-200tl arası bi tel önerebilirmisiniz?bide nerden alabileceğimi sölerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
ama fiyat olarak söylediginiz aralıgı biraz geçiyor
teşekkürler bakıcam
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
200' e sağlam müzik dinleyebileceğin fazla telefon yoktur sanırım :( , ikinci el 5700 çok iyi bi tercih olur . Hoş sıfırı artık üretilmiyor ya xD
teşekkürler...
200 e müzik telefonu bulmak gerçketen zor eger illa sıfır alıcam diye düşünmüyorsanız ikinci ellerde şansınız daha çok . benim müzik telefonları içinde en çok hoşuma giden 5310 hem çok zarif hemde müzik telefonu
walla benm arkadas ikinci elini 75 e aldigini soyluyor ama. bilmem ne dersiniz atiyoo mu nee?
200 e müzik telefonu bulmak gerçketen zor eger illa sıfır alıcam diye düşünmüyorsanız ikinci ellerde şansınız daha çok . benim müzik telefonları içinde en çok hoşuma giden 5310 hem çok zarif hemde müzik telefonu
walla arkadşım haklısın çok güzel tel ama fiyatı çok yüksek alamayacam senin söledğn tel:-(bakalım artık başka bişey bulmaya çalışacam.tavsiyen için teşekkürler
o fiyata alacağın en iyi müzik teli temiz 2.el w810 dur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme