Şimdi Ara

telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar;bana müzik dinlyebilecğim,arttırılabilir hafızası olan 180-200tl arası bi tel önerebilirmisiniz?bide nerden alabileceğimi sölerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

• nokia 7210 alabilirsiniz
    http://www.hepsiburada.com/nokia-7210-supernova/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok7210s#tablnk

ama fiyat olarak söylediginiz aralıgı biraz geçiyor
  • 200' e sağlam müzik dinleyebileceğin fazla telefon yoktur sanırım :( , ikinci el 5700 çok iyi bi tercih olur . Hoş sıfırı artık üretilmiyor ya xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmurathan

nokia 7210 alabilirsiniz
    http://www.hepsiburada.com/nokia-7210-supernova/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok7210s#tablnk

ama fiyat olarak söylediginiz aralıgı biraz geçiyor

teşekkürler bakıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

200' e sağlam müzik dinleyebileceğin fazla telefon yoktur sanırım :( , ikinci el 5700 çok iyi bi tercih olur . Hoş sıfırı artık üretilmiyor ya xD

teşekkürler...
  • 200 e müzik telefonu bulmak gerçketen zor eger illa sıfır alıcam diye düşünmüyorsanız ikinci ellerde şansınız daha çok .
    benim müzik telefonları içinde en çok hoşuma giden 5310 hem çok zarif hemde müzik telefonu
  • walla benm arkadas ikinci elini 75 e aldigini soyluyor ama. bilmem ne dersiniz atiyoo mu nee?

telefonda temiz haa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmurathan

200 e müzik telefonu bulmak gerçketen zor eger illa sıfır alıcam diye düşünmüyorsanız ikinci ellerde şansınız daha çok .
    benim müzik telefonları içinde en çok hoşuma giden 5310 hem çok zarif hemde müzik telefonu

walla arkadşım haklısın çok güzel tel ama fiyatı çok yüksek alamayacam senin söledğn tel:-(bakalım artık başka bişey bulmaya çalışacam.tavsiyen için teşekkürler
  • o fiyata alacağın en iyi müzik teli temiz 2.el w810 dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.