Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni telefon almayı düşünüyorum ama yeni teknolojiye o kadar uzak kaldım ki, bahsedilenlerin çoğundan anlamıyorum bile.. Ben telefonu hala sadece konuşmak ve mesajlaşmak için kullananlardanım. Android almayı düşünüyorum ama çok da ileri seviyede bir cihaza gerek yok açıkçası. Sürekli internette gezinmeyeceğim çünkü zaten işte de evde de bilgisayar karşısındayım sürekli, arada bir oyun oynayabilirim ama öyle 3 boyutlu oyunlar olmaz bunlar. Görüntü kalitesi, kamerası önemli benim için. Ama en önemlisi sorun çıkarmayacak bir telefon olması. Önerileriniz nelerdir?

• Galaxy W'ye bakmıştım sanırım ama yanlış hatırlamıyorsam 750 civarıydı. Android konusunda hiç bilgisi olmayan bir insan için fazla mı diye düşünmedim değil. Gio ve Ace'i inceledim. Ace uygun gelmişti ama şu 5830i olayı kafamı karıştırdığından ve sorun çıkartabileceğinden vazgeçmiş gibiyim.. Belki biraz daha bekleyip, Galaxy W için kampanya yakalayabilirim. Teşekkürler.
  • w yada ace androide başlamak için yeterli cihazlardır. İlerisiiçin güzelbir deneyim olacaktir sizin için.
  • Telefon almaya karar verdiğimden beri forumu okuyorum ve kafam karmakarışık oldu. Rootuydu, güncellemesiydi, uygulamasıydı, problemleriydi korktum resmen bu kadar uğraştan. Büyük ihtimalle biraz daha idare edip W alacağım. Ace'in i modelindeki sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Piyasada 5830da bulunmuyor artık sanırım.
  • 5830 Ace buldum 578 TL'ye. Aslında Gio'ya karar vermiştim ama bu fiyata hemde i olmayan Ace bulmak yine kafamı karıştırdı. Sizce Gio mu almalıyım yoksa 100 TL daha koyup Ace S5830'mu? Anladığım kadarıyla Gio daha sorunsuz bir telefon. Doğru mudur? Acele yardım ederseniz çok sevinirim..
  • Bende Ace ve W arasındayım yarım etseniz.
    Ace de 3G Mobil Tv var.
    W de Çok hızlı ve hafızası çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.