Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar maksimum 700-750 tl civarına android bi telefon almak istiyorum, forumda yorumları okudum ama açıkçası pek anlamadığım için karar veremedim. birinin övdüğünü diğeri kötülüyo falan, gidip SIII alacak durumum yok şuan

çok fazla oyun oynayan biri değilim, zaman zaman oynarım ama çok önemli değil.

sürekli nete girme durumum olabilir bu en önemli özellik.

ara sıra video izlerim, foto çekim kalitesi tatmin edici olsun yeterli.

fikirlerinizi alırsam çok memnun olurum.

• ekran boyutu küçük demezsen 699 tl ye xperia ray al derim. (ekran boyuru 3,3'' olması lazım)

yada xperia neo v olabilir (ekran boyutu 3,7'' sanırım)

xperia ray ve xperia neo yu kullandım neo v kullanmadım neo dan da ray danda gayet memnundum
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas0650

ekran boyutu küçük demezsen 699 tl ye xperia ray al derim. (ekran boyuru 3,3'' olması lazım)

yada xperia neo v olabilir (ekran boyutu 3,7'' sanırım)

xperia ray ve xperia neo yu kullandım neo v kullanmadım neo dan da ray danda gayet memnundum

hiç akıllı telefon kullanmadığım için bilgim yok. Samsung i8150 Galaxy W ile Sony Ericsson Xperia Neo V öne çıkıyo şuan görünen. okuduğum yorumlarda ki yabancı siteler de dahil yarı yarıya gibi ikisini tercih edenler.

dediğim gibi çok oyun oynayan biri değilim. benim önceliğim birincisi çok uzun süre gitmesi, bi 3-4 yıl rahat kullanılsın, ikincisi internete girmede bi sıkıntı yaratmasın.
  • Ben cift cekirdekli galaxy w yu oneririm, ya da genis ekranli ariyosan Ace Plus - vatan kampanya fiyati cok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 18 Haziran 2012; 0:56:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka tavsiye verebilecek olan yok mu, telefonum bozulduğu için acil almam gerekli malesef, karar vermek için fazla zamanım yok :(

Samsung i8150 Galaxy W ve Sony Ericsson Xperia Neo V

önceliklerim;

daha uzun süre kullanılabilir olması, 3-4 yılı çıkarsın en azından

internete girmede ve bişey indirmede sorunsuz olması

uzun süre ısınmadan kullanılabilmesi.

değişik formatlarda video olsun, film olsun bu tür şeylerin izlenmesi.

onun dışında oyun oynama falan gibi şeylerle pek işim olmuyo.

sizce hangisi?
  • Arkadaslar ben de 250-500 arasında telefon arıyorum önerilerinizi bekliyorum.Miktar komik gelecek belki ama bütçem bu kadar :).Telefonda fazla özellik aramam müzik çalsın,fotoğraf çeksin yeter diyenlerdenim.Ama kamerada flaş da olsun isterim.Tavsiye ve öneriler bekliyorum.
  • bugün galaxy wonderı inceledim gerçekten iyi bir telefon özellikle beyazı çok şık olmuş sana tavsiyem beyaz w dir.Duyduğum kadarıyla sisteminin çoğu SII ile benzermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: telgraf

başka tavsiye verebilecek olan yok mu, telefonum bozulduğu için acil almam gerekli malesef, karar vermek için fazla zamanım yok :(

Samsung i8150 Galaxy W ve Sony Ericsson Xperia Neo V

önceliklerim;

daha uzun süre kullanılabilir olması, 3-4 yılı çıkarsın en azından

internete girmede ve bişey indirmede sorunsuz olması

uzun süre ısınmadan kullanılabilmesi.

değişik formatlarda video olsun, film olsun bu tür şeylerin izlenmesi.

onun dışında oyun oynama falan gibi şeylerle pek işim olmuyo.

sizce hangisi?

• Kendim neo V kullaniyorum onerir misin dersen oneririm. W onerir misin dersen onu da oneririm.

neo V ile W arasinda birkac farklilik var, karsilastirarak ona gore secimde bulunabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Kendim neo V kullaniyorum onerir misin dersen oneririm. W onerir misin dersen onu da oneririm.

neo V ile W arasinda birkac farklilik var, karsilastirarak ona gore secimde bulunabilirsin.

dün gittim ikisini de gördüm teknosada. tip olarak samsung kesinlikle daha hoş bence ama çok klasik, diğer samsund modellerinden bi farkı yok. Sony Ericsson Xperia Neo V daha kaba duruyo ama nedense onu almaya karar verdim. sadece nete girmek ve uzun yıllar kullanmak için telefon istediğimden fazlası ile yetecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telgraf

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Kendim neo V kullaniyorum onerir misin dersen oneririm. W onerir misin dersen onu da oneririm.

dün gittim ikisini de gördüm teknosada. tip olarak samsung kesinlikle daha hoş bence ama çok klasik, diğer samsund modellerinden bi farkı yok. Sony Ericsson Xperia Neo V daha kaba duruyo ama nedense onu almaya karar verdim. sadece nete girmek ve uzun yıllar kullanmak için telefon istediğimden fazlası ile yetecektir diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun şimdiden.
  • Samsung alsan daha iyi olur aslında ama karar senin tabii. Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scream5

Samsung alsan daha iyi olur aslında ama karar senin tabii. Güle güle kullan.

uzun süredir samsung düşünüyodum aslında, model falan değil ama sadece samsung alayım diyodum hep. sonra genelde okuduğum yorumlardan sonra sonyde karar kıldım. zaten oyun falan oynamam ben, nete girsini video izlensin, uzun yıllar kullanayım yeter :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.