Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi (2 hafta süreli).

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH forum sakinleri merhabalar, konu başlığında da belirttiğim üzere tavsiye bekliyorum. Koşullar şu şekilde;
    -Limit 2000'e kadar çıkabilirim ama 1700'de durmak birinci önceliğim.
    -Huawei, Lenovo ve özellikle Sony tavsiye etmeyin.
    -Alacağım telefonun donanım ve yazılım olarak en az 3 sene götürmeli.
    Varsa bu koşullar altındaki tavsiyeleriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
    Not: Duruma göre 2 hafta içinde alınacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikinci el almayı düşünüyorsanız az daha bekleyin, s7 edge 2000 lere düşecektir

• O zaman hangi telefonlar kaldı ki fiyat araliğinda?

Axon7 ye bakin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

O zaman hangi telefonlar kaldı ki fiyat araliğinda?

Axon7 ye bakin isterseniz.

Öyle ancak Huawei'nin SAR değeri yüksek. Sony için zaten iki model kullandım ve şu an bu mesajı M4 Aqua ile yazıyorum. İki telefonda garanti sürelerinin bitimini görmeden perte çıktı. Lenovo için ise pek sıcak bakmıyorum. Her telefon sorun çıkarır; evet, doğru ama Lenovo sanki Sony'ye benzer olacak gibi duruyor. Belki önyargıdır, doğrudur ya da değildir. Ancak alacağım telefonun servisi de problem olmamalı. Ancak öncelikli olarak biraz uzun ömürlü olmalı. Üç senede iki telefon değiştirmek zorunda kaldım donanımsal ve yazılımsal hatalardan dolayı. Umarım biraz açıklığa kavuşmuştur. Yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için.

• Xiomu mi serisine bak derim (böyle yazılıyo herhalde) yada s6
  • Omer1852 kullanıcısına yanıt
    S6 yı bende düşündüm ancak pek satışını görmedim sıfır olarak. Sanırım sadece ikinci el var. Tavsiyeniz için teşekkürler.

• güneşe_kafa_atan_pire kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ikinci el temiz bulup alabilirsiniz daha uyguna gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek seçenek kalıyor htc 10 alacaksın o zaman...sar değeri yüksek dediğiniz huawei avrupanın en büyük telefon piyasısına hakim bir üretici.yani bence haksızlık ediyorsunuz.sony konusunda hakkınız var..bu durumda ben olsam huawei p9 tercih ederdim. sizi 3 sene rahatlıkla idare edecektir..
  • telemcii kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce HTC ile Lg nin Türkiye piyasasından çekildiğini duydum ne derece doğru bilmiyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: güneşe_kafa_atan_pire

Hocam daha önce HTC ile Lg nin Türkiye piyasasından çekildiğini duydum ne derece doğru bilmiyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler.

evet öyle bir dedikodu var.bakalım sonuç ne çıkacak
  • ikinci el düşünebilirseniz htc 10 bakın.Ayrıca LG g5 sıfırı söylediğiniz fiyatlara yakın.
  • şayomi alın diceğim ama 3 sene götürür mi bilemem.
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Çin markaları son donemin yükselen yıldızları ancak insanda hala bir çekince yok değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.