Beyler 200 en fazla 250 ytl butçem var bunu bi hiçe vermek istemiyorum bana telefon tavsiyesi edicek varmı ?SİMDİDEN TESEKkURLER
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
6300 bence düşük fiyata alınabilecek en güzel tasarımı olan telefon.özellikle de siyahı tabiki. ama fiyatı 319 ytl.
3500 sana gidebilir 250 ytl . 2 megapiksel kamera.
Üstüne para ekleyebilirsen 6300 Ekleyemezsen 3500 al derim özellikleri güzel
az kullanılmış 2. el 6300
quote:
Orjinalden alıntı: atech362
Beyler 200 en fazla 250 ytl butçem var bunu bi hiçe vermek istemiyorum bana telefon tavsiyesi edicek varmı ?SİMDİDEN TESEKkURLER
Motorola L9 senin icin iyi bir secim olabilir dostum.. Sifiri 230-250 ytl civarinda..ince, sık tasarim, yuksek iscilik ve malzeme kalitesi, 2 mp kamera, bluetooth, radyo, mp3 calar, hafiza karti destegi, kaliteli ses cikisi, EDGE, A2DP destegi, yuksek batarya omru, 352x288 piksel video kayit, bas-konus, tema destegi, vs. ne ararsan var telde.. siddetle tavsiye ediyorum.. 6300 da cok iyi bir tel ancak batarya omru vasat, normal kullanimda bile en fazla 2.5 gun gidiyor.. uzun sure kullanacaksan bu durum can sıkıcı olacaktir.. secim senin..
avea da kampanya var 6300 ı 270 ytl ye veriyorlar bi bak derim
turkcell kampanyalı e250 alabilirsin
6300
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme