Şimdi Ara

telefon tavsiyesi iphone 5c lg g2 lumia 925

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Uzun uğraşlar sonucu telefon listemi bu üçüne indirdim ancak işin içinden çıkamıyorum çok bilinmeyenli denklem gibi :) Telefonu taksitli olarak, mağazadan alacağım.
    Artıları
    İphone 5c : Oturmuş ve hızlı işletim sistemi, güncelleme desteği, ikinci el piyasası, uygulama mağazası ve virüs tehlikesi olmaması
    Lg g2: Ekranı , donanımı, pili, kamerası. Android'in getirdiği özgürlükler ve uygulama mağazası.
    Lumia 925: hızlı ve stabil işletim sistemi. En iyi kamera. Malzeme kalitesi. Nokia uygulamaları (pro cam, here maps, mix radio vs) Microsoft oluşu (malum herkesin bilgisayarıda Microsoft) ve tabiki fiyatı (en ucuz bu)
    Eksileri
    İphone 5c: Küçük ekran. İos’un her şeyi kısıtlaması. Plastik kasadan dolayı ucuz görüntü sergilemesi
    Lg g2: Android’in zamanla yavaşladığı, takıldığı, donduğu ve stabil olmadığı söylentisi. Mağazadaki virüslü uygulamalar.
    Lumia 925: Mağazadaki uygulamaların yetersiz olması veya olanların tam randımanlı olmaması. (instagram bile hala beta!) Pazar payı küçük olduğu için çoğu uygulama geliştiricisinin bu işletim sistemine ya hiç uygulama çıkarmaması ya da geç çıkarması, güncellememesi vs. Çoğu önemli uygulama ve oyun var ama bu uygulama mağazasının öteki ikisine nazaran daha az gelişmiş olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

• Küçük ekransa 5C,büyük ekranda G2.Şahsen ben G2 öneririm.O batarya küçük ekran çekilmez.Hiçbirşeyi de degistiremiyorsun.Z1 Compactada bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone alinmaz 6'nin tanitimina bu kadar az kalmisken. 5c dediginiz urunun donanimi 2 sene once tanitilan iphone 5 ile birebir ayni. Bu uclu arasindan, 32 GB'lik LG G2 onerirdim ben...
  • Iphone alma imkanin varsa androide bulasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes illa şimdi alacaksan G2 al eğer ıphone istiyorsan 6 tının tanıtımı bkle 9 eylülde Windows Phone hiç bulasma

• G2...

8 ay doldu daha donma kasmayı bırak hafıf bır tereddut bıle gormedım..
  • lumia 830 mu alsam ne zaman gelir türkiye'ye bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerci

lumia 830 mu alsam ne zaman gelir türkiye'ye bu?

1-2 ayı var bekleyebiliyorsanız L830 bekleyin derim ben, s800 4 çekirdek 20 MP kamera ve 1000 lira civarlarında olacak diye biliyorum 930 un kısılmış modeli olacak. Yukarıda saydığınız telefonlardan G2 derim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

iphone alinmaz 6'nin tanitimina bu kadar az kalmisken. 5c dediginiz urunun donanimi 2 sene once tanitilan iphone 5 ile birebir ayni. Bu uclu arasindan, 32 GB'lik LG G2 onerirdim ben...

bende boyle dusunuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.