Bildirim
Telefon Tavsiyesi Iphone 5S, IphoneSE, Iphone6
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Bir aydır SE kullanıyorum gayet memnunum,eğer diyorsan benim cihazım yeni model olsun 5 yada 5s gibi durmasın o zaman 6 al ama diyorsan ki yok performans daha önemli düşünme SE al dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturaya ek tavsiye etmem. Hem taahüt hem daha pahalıya almış oluyorsun. Hesabını iyi yap bence. -
SE fiyatı pahalı geldi. 5S ile arada 1000TL oyuyor. Genelde sosyal medya whatsup forum ağırlıklı kullanacağım. Biraz daha beklesem mi acaniba? iphone 7 den sonra fiyatlar aşağıya inermi?
Edit: Se 64Gb Turkcell fiyatı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalez45 -- 20 Eylül 2016; 7:36:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gonzalez45
SE fiyatı pahalı geldi. 5S ile arada 1000TL oyuyor. Genelde sosyal medya whatsup forum ağırlıklı kullanacağım. Biraz daha beklesem mi acana? iphone 7 den sonra fiyatlar aşağıya inermi?
hocam nasıl 1000 tl oynuyor ya
SE 2000
5s 1400 civarı diye biliyorum ben -
Hangisi f/p ürünüdür sizce.
5S 16 GB 1100 TL.
SE 16 GB 1700 TL.
SE 64 GB 2050 TL. -
quote:
Orijinalden alıntı: mobiluzman26
quote:
SE fiyatı pahalı geldi. 5S ile arada 1000TL oyuyor. Genelde sosyal medya whatsup forum ağırlıklı kullanacağım. Biraz daha beklesem mi acana? iphone 7 den sonra fiyatlar aşağıya inermi?
SE 2000
5s 1400 civarı diye biliyorum ben
Pardon, Se 64GB Turkcell fiyatı ile karşılaştırmıştım. Modeli yazmamışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalez45 -- 20 Eylül 2016; 7:35:26 >
kesinlikle SE
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mobiluzman26
quote:
SE 2000
5s 1400 civarı diye biliyorum ben
Pardon, Se 64GB Turkcell fiyatı ile karşılaştırmıştım. Modeli yazmamışım
Tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
gonzalez45 Ne yaptın. Karar verebildinmi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X