Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi (LG-Lenovo-Casper-Asus-HTC)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Temmuz ayı gibi yeni bir telefon almayı düşünüyorum yaklaşık 1000 tl bütçe ile. Daha önce sony xperia ion kullanıyordum. Telefonun güncelleme almamasından dolayı çok sıkıntı yaşamıştım daha öncesinde, bununla tekrar karşılaşmak istemiyorum. Çok fazla oyun oynamayan ve aşırı fotoğraf merakı olmayan birisiyim. Şimdiye kadar gözüme çarpan modeller:

LG G3
    Lenovo Vibe p1
    Casper Via v9
    Asus Zenfone 2
    HTC Desire Eye

Sizce bunlardan hangisini tercih etmek en akıllıca olur ya da sizin önereceğiniz başka modeller var mı? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreaktheCode -- 27 Mayıs 2016; 16:57:47 >

• Vibe p1 kesinlikle öneririm
    G3 değilde G4 öneririm
    Via v9 da güzel gibi ancak marka algısı kötü önermiyorum
    Zenfone 2 işlemcisi intel değilde snapdragon olsaydı her türlü önerirdim + telefon ağır ve kalın
    Htc desire eye de güzel telefondur
    Bunlara ek olarak sony xperia c4 te önerebilirim 1000 tl banıdında iyi bir seçenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ile yaşadığım güncelleme sıkıntısından sonra çok fazla yanaşmak istemiyorum açıkçası ama yine de bir bakacağım teşekkürler.
    Lenovo vibe p1'in kendisini gördüm bugün. Biraz büyük geldi ama hoş bir telefon gibi duruyordu. Via v9un kamerası biraz şüphe uyandırdı bende sadece.
  • Dostum yaklaşık 1000tl bütçe düşünüldüğünde en mantıklı iki seçenek kalıyor, 999tl casper V9 ve 1100tl asus. Casper tasarımı ve metal kasasıyla biraz daha öne çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda altın kural Kendisi Uretmiyorsa alma (Casper-vestel-General Mobile vb..)

lenovo p1 veya p1m buyuk olan (p1) 5000 mah pil ile 11 saat wifi ekran acık calısmıa 3000 tl lik telefon bile 4-6saatı cıkarmıyor ornek; 2,600/2800 tl LG G5 3 saaat oyunda pil bitiyor bekle yaza duser p1max veya pro hatta p2 cıkar vb... P1 hala 1250-1300 temmuz agustos gibi 1000 tl olur olmazsa 1100 tl alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynuyorsan ram en az 3gb olmali. ve antutu 40,000üstü olmali. pc alıyormuş gibi düşün. ama pc sürekli fise takilidir. sarj sıkıntı olmaz.telefon ise mobil o yüzden pil önemli. ekran açık kalma süresi fazla olan 8 saati bulan bi cihaz almalisin. Telefon metal olmali cam olmamali. cam ısıyı tutuyor. bu özelliklerde lenovo p1 var ama antutu 40.000altı ve ram 2.
    huawei p8 max var ekran büyük lakin işlemci iyi kirin 935 işlemci var.2.3ghz. ram 3 gb. Antutu 70 80 bin orası. oyun ve film için ideal. pili de iyi 4360mah.bu telefon çinde ilk çıktığı gün 1milyon tane satılmış.
    Xiaomi note 3 pro da oyun için iyi işlemcisi sd 650. bu telefonda düzgün satıcı bulmak problem.yoksa telefon çok sık kaliteli bi telefon. bu telefon 900 1000tl civarında.

• elmanderr E kullanıcısına yanıt
    Telefonda pek fazla oyun oynamam açıkçası. Piano tiles 2 gibi basit ve telefonu hiç yormayacağını düşündüğüm bir oyunu günde en fazla taş çatlasın 45 dk oynarım. Beni tatmin edecek ortalama bir kamerası ve akıcılığı olsun benim için yeterli. Şuan kullandığım cihaz neredeyse 3 sene oldu ve 2gde günde 1-1,5 saat ekran süresiyle günü çıkartamıyorum. Bundan yaklaşık 2-2,5 sene sonrasında da beni pil ve performans açısından idare edecek bir telefon arıyorum. O yüzden lenovo üzerinde duruyorum şuan. LG G4te çok öneriliyor. Onun hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • O zaman anlatım bozuklugu olmuş . çok fazla oyun oynayan ve fazla fotoğraf çekmeyen birisiyim deyince çok fazla oyun oynayan biriyim anlaşılıyor.

• elmanderr E kullanıcısına yanıt
    Yazarken gözümden kaçmış, uyardığınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.