Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi Lütfen :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında oldum bittim iphone hastasıyımdır.Gerek şıklık gerek sağlamlık yönünden. 5s fiyatlarına naktım 2.250 civarı ve oldukca pahalı geldi. Üstüne 2 model çıktı bir de
    Bende biraz araştırmaya işine girdim ve zenfon 2 hoşuma gitti açıkcası. Hepsiburada 4.5g destekli yazıyor.Gerçekden asusun sitesindeki öyle midir.Birde iki link arasındaki cihazda Ghz farkı harici özellik farkı mevcut mu? Asusun sitesinde atom işlemci yazıyor hepsi burada Quad Core yazıyor. Bu kadamı kurcaladı açıkcası

http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/zenfone-2/zenfone-2-ze551ml-ift-sim-2-3ghz-32gb-cazibe-k-rm-z-s-try-tr-tr-tr-90az00a3-m05500.html
    http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-2-16-gb-p-TELCEPASZEN2-K

• İkisi de hızlı şarjı destekliyor ama 1.8 ghzlik olandan normal şarj cihazı çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim vaktin varsa bekle çünkü önümüzde ki süreçte dolar etkili bir şekilde düşüşe geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatan Aşığı

Kardeşim vaktin varsa bekle çünkü önümüzde ki süreçte dolar etkili bir şekilde düşüşe geçecek.

Kardeş nerden biliyorsun doların etkili bir şekilde düşeceğini. Vahiy mi indi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttamyurek

quote:

Orijinalden alıntı: Vatan Aşığı

Kardeşim vaktin varsa bekle çünkü önümüzde ki süreçte dolar etkili bir şekilde düşüşe geçecek.

Kardeş nerden biliyorsun doların etkili bir şekilde düşeceğini. Vahiy mi indi?

Öncelikle doğru konuş tamam mı ? Ben doların düşeceğini iddia olarak değil tahmin olarak yazdım. Sen bilmezsin belki ülkeyi yöneten bir hükümet olmadığı zaman piyasalarda belirsizlik oluyor. Ama ülkeyi yöneten bir hükümet olunca piyasalar da belirsizlik ortadan kalkar.
  • Sacmaliklari birakirsak,son butce 1300ise xperia Z2 yada C4 oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Z5'i bekleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Tuşlu telefon tavsiyesi lütfen
    4 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sinekli Bakkal kullanıcısına yanıt
    Bütçe 1200-1500 aralığında ise Z3C öneriririm veya zamanın varsa M5'i bekleyebilirsin.
  • @Vatan Aşığı Seçimden sonra tek partili iktidar olursa bende doların ateşinin söneceğini düşüyorum.

@fallout69 ön ve arka kameranın kalitesi benim için önemli. Birkaç yerde telefonun su almaması için olan şark kapağının kırıldığını sorun çıkardığını felan okudum o korkuttu şuan beni. Önerdiğin telefonun benimkinden artısı ne acaba
  • İlanlarda kapalı kutu 5s leri uygun fiyata bulabilirsiniz. Android istiyorsanız note yahut z serisinden bütçenize uygunu almanızı öneriyorum.

• ReaLyMaN R kullanıcısına yanıt
    ön ve arka kamera açısından Z3C ve gelecek olan M5 seni asla üzmeyecektir, tasarım ,sağlamlık ve performans skorları da ortada , Asus zen phone 2 ile aynı klasmanda değiller. 5S ile mukayese edebilirsin . İphone'dan androide geçiyorsan sony öneririrm .

Su alma konusuna çok takılma ,ilave artı bir özellik diğer artılarına bakmalısın. Ayrıca LG G4 'üde pas geçme mükemmel bir telefon.

Örnek bir karşılaştırma

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/4-844-900-30147/apple-iphone-5s_sony-xperia-z3_sony-xperia-z3-compact_sony-xperia-m5/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallout69 -- 6 Eylül 2015; 23:13:40 >

• fallout69 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linki inceledim de M5 beklememde fayda var gibi. Bakalım fiyatı ne olacak
  • ReaLyMaN R kullanıcısına yanıt
    Sanırım yuksek kurdan dolayı 1500 civarı olur , umarım daha düşükten girer .Bende beklemedeyim
  • Bence acilse z3c yada z2 al ama beklersen z5 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende telefon alacağım ve 1600 tl bütçem var ne gibi telefonlar önerirsiniz.
    Aklımda sony c5 ultra var sizce iyimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leqerma

Arkadaşlar bende telefon alacağım ve 1600 tl bütçem var ne gibi telefonlar önerirsiniz.
    Aklımda sony c5 ultra var sizce iyimidir ?

C5 ultra sizi her yonden memnun eder tabi buyuk telefon seviyorsaniz.

• Kesinlikle seviyorum ve telefonum ile dizi film izlerken geniş ekran olması beni daha memnun edeceğini düşünüyorum.
    Sizlerinde tavsiyeleri var ise lütfen paylaşın bir hafta içinde seçim yapıp alıcam yardımlarınızı bekliyorum.
  • 2.3 ghz ve 4 gblık versiyonunu alın
  • 32gb olanın işlemcisi daha hızlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.