merhaba yeni telefon almayı düşünüyorum ve motorola xt720 özellikleri bakımından iyi bir telefona benziyor işletim sistemi olarak android olmasını istiyorum motorola xt720 nin hızı 720mhz ve android 3 te hızın 1 ghz olması isteneceği söyleniyor
motorola xt720 almış olsam android 3 çıktığı zaman bu telefondaki androidi 2.1 den 3 e yükseltebilirmiyim, android 3 çıktığı zaman 2.1 e olan yazılım desteği kesilir mi?
motorola droidx çıkacak bu telefon ise şebeke olarak cdma olacağı söyleniyor ve bu telefonun türkiyede çalışmayacağı söyleniyor bu doğrumu?
merhaba yeni telefon almayı düşünüyorum ve motorola xt720 özellikleri bakımından iyi bir telefona benziyor
benziyor evet
1- işlemci 1ghz de çalışabiliyor
2-2.1 den evet yükseltebilirsin
3-droidx cdma evet herlade milestone x falan çıkması lazım GSM şebekesi için
acelen yoksa droid x veya droid 2 nin gsm modellerinin çıkmasını bekle derim. (inşallah çıkartırlar )
quote:
Orijinalden alıntı: psikomanyak
acelen yoksa droid x veya droid 2 nin gsm modellerinin çıkmasını bekle derim. (inşallah çıkartırlar )
zaten bende aslında droidx almak istiyorum fakat droidx cdma olduğu için türkiyede kullanılamıyor ama türkiyeye uygun modelin de çıkabileceğini söylüyorlar