Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi Motorola Xt720?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni telefon almayı düşünüyorum ve motorola xt720 özellikleri bakımından iyi bir telefona benziyor
    işletim sistemi olarak android olmasını istiyorum
    motorola xt720 nin hızı 720mhz ve android 3 te hızın 1 ghz olması isteneceği söyleniyor

motorola xt720 almış olsam android 3 çıktığı zaman bu telefondaki androidi 2.1 den 3 e yükseltebilirmiyim, android 3 çıktığı zaman 2.1 e olan yazılım desteği kesilir mi?

motorola droidx çıkacak bu telefon ise şebeke olarak cdma olacağı söyleniyor ve bu telefonun türkiyede çalışmayacağı söyleniyor bu doğrumu?

sizlerin önerebileceği başka telefon modelleri varmı?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: heartlessmy

merhaba
    yeni telefon almayı düşünüyorum ve motorola xt720 özellikleri bakımından iyi bir telefona benziyor

benziyor evet

1- işlemci 1ghz de çalışabiliyor

2-2.1 den evet yükseltebilirsin

3-droidx cdma evet herlade milestone x falan çıkması lazım GSM şebekesi için
  • acelen yoksa droid x veya droid 2 nin gsm modellerinin çıkmasını bekle derim. (inşallah çıkartırlar )
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikomanyak

acelen yoksa droid x veya droid 2 nin gsm modellerinin çıkmasını bekle derim. (inşallah çıkartırlar )

zaten bende aslında droidx almak istiyorum fakat droidx cdma olduğu için türkiyede kullanılamıyor
    ama türkiyeye uygun modelin de çıkabileceğini söylüyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.