Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi Olanlar Gelsin !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.000 liraya kadar bütçem var 100-200 lira üstüne çıkabilirim . Piyasada olan telefonların artılarını ve eksilerini söylerek tavsiye ederseniz memnun kalırım . Şuan elimde Xperia U var ama almaz olsaydım diyorum tekrar böyle bir hataya düşmek istemiyorum .

• şu vakitte üst seviye telefon alınmaz. yeni modeller geliyor bekle biraz. bekleyemem dersen lg g3 32 gb veya sony xperia z2 öneririm.
  • Bende öyle düşündüm aslında biraz bekleyip yeni çıkan modellerden bakayım en iyisi .
  • z2 alırdım yerınde olsam,yenı gelecek urun z3 ıle ahım sahım farkı yok,dıgerlerıde samsung zaten gelecek,o yuzden ekım sonu kasım bası gelecekler yuksek ve sıskın fıyattan bekleyıp almak bence gereksız.alternatıf oalrak G3 32 lık bakılabılır gayet guzel cıhaz.
  • LG G3 32 GB
  • IP6 geliyor yarin. Bir de beklentileriniz ne cihazdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazdan beklentiniz nedir bilmiyorum ama note serisini önerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop olarak elimde bişey yok üniversiteye gidiyorum hem internet hem kamera olarak hız olarak felan gelişmiş bişey istiyorum ama ara dönemde almaya karar verdim bütçeyi başka yere ayırmam gerekti . Bu ara ben telefonu servise verdim ama bütün numaralar konuşma geçmişleri face twitter şifresi duruyor servis bişey yapmaz umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.