Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi (Wifi-İnternet)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben öğreniciyim malum bütçe olarak 800-900 ayırma gibi bi şansım yok :) Ve telefonda wifi ve internet çok önemli bunun dışında gün boyu mesaj atan biriyim mesaj yazması kolay olan internete girebilceğim telefon önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler:)Bütçe konusundada 400 max diyelim.

• tabiki e 63
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

tabiki e 63

• e63 - c3
  • Sony Ericsson w995
  • E63 senin için iyi bir seçim dostum.
  • Bu fiyata en doğru seçim e63 olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    İnternet tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle e63 biraz daha çıkarsan e66 yada samsung corby pro
  • bencede e63
  • Açıkcası e63 benim kafama en çok yatan telefon fakat sertifika hatası mı ne varmış o nedir tam bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O-Lee

Açıkcası e63 benim kafama en çok yatan telefon fakat sertifika hatası mı ne varmış o nedir tam bilgisi olan var mı ?

O e63 e has bir durum değil dostum.Sertifika hatası vermek yazılımlara ait bir sorun.Telefon güvenlik için programlarda temalarda vs. sertifika istiyor.Sertifikası eski,geçersiz yüklemeleri kabul etmiyor.Bunu hackle kırabiliyorlar telefonu hackliyorsun ama hiç gerek yok işini görecek çoğu programı bulabiliyosun zaten.
  • Teşekkür ederim peki 600 lira civarı olan HTC Wildfire nasıldır önerirmisiniz ? Yada fiyatla performası kıyaslarsak daha iyi bi telefon söylüyebilirmisiniz ? Mesela 450-500 olup ama e63'ten daha uzun kullanıp daha iyi verim alacağım telefon ?
  • quote:

Teşekkür ederim peki 600 lira civarı olan HTC Wildfire nasıldır önerirmisiniz ? Yada fiyatla performası kıyaslarsak daha iyi bi telefon söylüyebilirmisiniz ? Mesela 450-500 olup ama e63'ten daha uzun kullanıp daha iyi verim alacağım telefon ?

O cihaz hakkında bilgi sahibi değilim kusura bakma.
  • sony ericsson w995
  • w995 fıyatı soyledıgınden yuksek ama
  • quote:

Teşekkür ederim peki 600 lira civarı olan HTC Wildfire nasıldır önerirmisiniz ? Yada fiyatla performası kıyaslarsak daha iyi bi telefon söylüyebilirmisiniz ? Mesela 450-500 olup ama e63'ten daha uzun kullanıp daha iyi verim alacağım telefon ?

Htc Wildfire fiyat/performans ürünüdür.Tavsiye ederim
  • e71
  • sony ericsson ve e71 sıfır 400 e bulunmaz.
  • 500demıs zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

500demıs zaten

sony ericsson 500 lira mı? her yerde en az 600. E71 de öyle.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.